Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

nainen kirjoittaa tarinaa

Suosittelu ja tarina markkinoinnissa

Suosittelu ja tarina markkinoinnissa

Aika

14.12.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa.


Markkinoitko ihmisille vai eläimille? Eläimet tunnistavat muotoja, hajuja ja makuja. Ihmiset taas kokevat maailman tarinoiden kautta.

Onko sinun yritykselläsi tarina, jota kerrotaan eteenpäin?
Luotko asiakkaillesi kokemuksia, jotka he muistavat ikuisesti?
Tuleeko suurin osa asiakkaistasi suositusten perusteella?

Jokaisella yrityksellä, tuotteella ja palvelulla tulisi olla ainutkertainen tarina. Tässä webinaarissa käydään läpi, miten oma tarina kirkastetaan.

Webinaarin tarkoituksena on tuottaa yrityksellesi selvää mitattavaa hyötyä, ei brändiarvoa ja muuta liirum laarumia. Webinaarin case-esimerkit perustuvat maailmalla menestyneisiin yrityksiin, mutta myös esimerkiksi kotimaiseen UKKO.fi:hin, jonka käyttäjistä kolmasosa liittyy palveluun ystävänsä suosittelemana.

Järjestelmällinen suosittelujen hakeminen, asiakkaiden odotusten ylittäminen ja toiminnan tarinallistaminen takaa yrityksen kasvun.

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work
Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä. Olli on yksi UKKO.fi ja UKKOWork.fi-palveluiden perustajista.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity