Etsi

tyhjä liitutaulu onnistu kehistykeskustelussa

Taitava palautteen anto

Taitava palautteen anto

Aika

14.9.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Taitava palautteen anto -webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Mitä otan huomioon haasteellisissa tilanteissa? Miten pysyn aikuisena, vaikka suututtaa? Onnistunko vuorovaikutuksessa? Miten saan parhaan kontaktin ja viestini perille sekä löydän oikean kanavan?

Webinaarin tavoitteena on antaa konkreettisia ja käytännönläheisiä työkaluja palautteenanto- ja puheeksiottotilanteisiin. Pääset pohtimaan kuinka voit parantaa omia vuorovaikutustaitojasi ja saada rohkeutta haasteellisiin puheeksiottotilanteisiin. Lisäksi opit tunnistamaan ja hallitsemaan omia tunnetiloja haastavissa tilanteissa ja löydät henkilökohtaiset vahvuudet ja konkreettiset kehityskohteet palautteenanto-, puheeksiotto- ja puuttumistilanteissa. Mukaasi saat kattavan palautteen annon, puheeksioton ja varhaisen välittämisen työkalupakin!

Sisältö

  • Näin annan palautetta, onnistun puheeksiotossa ja uskallan nostaa leijonan pöydälle
  • Rajojen asettamisen taito ja toisten rajojen kunnioittaminen
  • Positiivista, rakentavaa, korjaavaa, kehittävää – ei negatiivista tai kielteistä.
  • Sanaton viestintäni paljastaa: sanottua - kirjoitettua - viestittyä ei saa takaisin.
  • Näin kuuntelen ja taltutan hankalan ihmisen. Näin taltutan adrenaliinin.
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Koulutus on tarkoitettu työllistäville yrittäjille sekä esimiesasemassa ja muissa johtotehtävissä työskenteleville sekä kaikille, jotka haluavat oppia taitavaksi palautteen antajaksi.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy
Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne ja koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity