Etsi

tietokone sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio

Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio

Aika

5.10.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme.

 

Markkinoinnin automaatio on kovassa hypessä. Tässä koulutuksessa käydään konkreettisesti läpi, miten yrittäjä hyötyy markkinoinnin automaatiosta ja erityisesti sähköpostimarkkinoinnista.

Käykö joskus niin, että yhteydenpito vanhoihin asiakkaisiin jää toissijaiseksi, kun on kiire hankkia uusia? Tuntuuko myyntiliidien lämmittely pitkäveteiseltä ja turhalta?

Sähköpostimarkkinointi on paljon muutakin kuin uutiskirjeiden lähettämistä. Parhaimmillaan automatisoidut sähköpostit tekevät suuren osan myyjän ja asiakaspalvelijan töistä.

Rakentamalla tehokkaat sähköpostiputket, saat kasvatettua liiketoimintaasi päivästä toiseen.

UKKO.fi:ssä lähetämme kymmeniä tuhansia viestejä kuukaudessa. Nämä sähköpostiviestit ovat vähentäneet asiakaspalvelun yhteydenottoja, lisänneet asiakkaiden arvoa sekä parantaneet asiakastyytyväisyyttä. Tässä webinaarissa kerron, miten sinä voit tehdä saman omassa yrityksessäsi.

Webinaari sopii erinomaisesti yrityksille jotka jo tekevät liiketoimintaa verkossa tai joilla on tavoitteena siirtää toimintoja yhä enemmän verkkoon. Osallistuaksesi webinaariin, sinulla ei vielä tarvitse olla sähköpostilistaa tai palvelua käytössäsi. Webinaarin esimerkit perustuvat Hubspot-alustaan, mutta samat periaatteet toimivat kaikissa sähköpostiohjelmistoissa ja markkinoinnin automaatiotyökaluissa. 

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work
Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä. Olli on yksi UKKO.fi ja UKKOWork.fi-palveluiden perustajista.


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity