Etsi

kelloja ajankäyttö

Tehokas ajankäyttö

Tehokas ajankäyttö

Aika

4.12.2018 | 14:00

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Tehokas ajankäyttö -webinaarin ydin on välineissä hallita kiirettä ja kaaosta, omassa jaksamisessa ja työn ja arjen yhteensovittamisessa.

Webinaarissa pohditaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Hallitsenko minä aikaa vai hallitseeko aika minua? Mitä kuuluu hyvinvoinnin pöydälleni? Mitä teen jatkossa toisin? Mistä voin karsia? Mitä painotan työssäni? Saat webinaarista mukaasi tehokkaan ajankäytön työkalupakin.

Webinaarin tavoitteena on antaa käytännön työkaluja omaan ajanhallintaan, työn ja arjen parempaan yhteensovittamiseen ja omaan hyvinvointiin. Opit tunnistamaan tekijöitä ja tilanteita, joissa työ ja arki aiheuttavat stressiä ja ajanhallinta on koetuksella. Saat myös tapoja siirtää ajanhallinnan keinoja työelämän ulkopuolella tai omalle henkilöstölle. Jokainen osallistuja työskentelee webinaarin aikana oman henkilökohtaisen viikoittaisen kalenterinsa kanssa ja etsii sieltä kohtia, joissa voi tehostaa ajankäyttöään ja voittaa näin arvokkaita minuutteja muuhun käyttöön.

Sisältö

  • Sähköpostien, puhelimen, palaverien ja tehtävien hallinta
  • Tärkeys ja kiireellisyys oikeaan järjestykseen
  • Selkeä päiväjärjestys ja aikataulujen järkevä jakaminen
  • Tekeminen ja suunnittelun tasapainoon
  • Realistinen tavoite ja osatavoitteet
  • Muutostarpeet omassa ajankäytössäni ja kalenterissani
  • Omat rajat ja muiden rajojen kunnioittaminen
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja työntekijöille, joita aihe kiinnostaa ja tuntevat haasteita omassa ajankäytössään.

Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä, jonka saat ilmoittautumisvahvistuksen liitteenä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity