Etsi

Opettajien valmennus

PERUTTU: Satakunnan yrittäjyysleiri opettajille

Tervetuloa innostumaan ja nauttimaan kollegojen kanssa yrittäjyysleirille!

LEIRI ON PERUTTU.

Vuorokauden mittainen koulutus on suunnattu yrittäjyyskasvatuksen parissa työskenteleville opettajille ja työpareille. Yrittäjyysleiri tarjoaa kokemuksellisen oppimismatkan yrittäjyyteen ja liiketoimintaosaamiseen. Samalla saat inspiroivan yrittäjyysopetusmallin ja uusia iloisia verkostokumppaneita. Olethan valmis pistämään itsesi likoon ja hyppäämään mukaan ennalta arvaamattomiin haasteisiin!

Leirin järjestävät Suomen Yrittäjät, Nuori Yrittäjyys ry ja Satakunnan YES-keskus/ Prizztech Oy.

Leirin ohjelma, ateriat ja majoittuminen ovat osallistujille maksuttomia. Mahdollisista matka-, palkka- ja päivärahakustannuksista vastaa työnantaja.

Leiri toteutetaan Nuori Yrittäjyys- mallilla

NY 24h -leiri on menetelmä, jonka opettaja voi ottaa käyttöönsä yrittäjyysohjelmissa. NY-leirillä voidaan ideoida tulevaa NY Vuosi yrittäjänä -yrityksen liikeideaa tai leirillä voidaan ratkoa yritysten/yhteisöjen antamia todellisia ongelmia. Haasteen vastaanot-taminen on myös mielenkiintoinen tapa tehdä tiimityötä.

Ohjelma

Ma 19.11.2018

16.00 Leiri käynnistyy

17.00 Päivällinen

18.00 Innokasta ideointia ja tehokasta toimintaa

20.00 Sauna ja iltapala

22.00 Päivän ohjattu ohjelma päättyy

Ti 20.11.2018

8.00 Aamiainen

9.00 Kääritään hihat ja jatketaan

11.30 Lounas

14.00 Kahvipaussi

16.00 Leiri päättyy

 

Miten pääsee mukaan?

Leiri järjestetään Jämikeskuksessa Jämijärvellä Hämeenkankaan kauniiden harjumaisemien ympäröimänä. Yrittäjyysleiri toteutetaan, kun sille osallistuu 20 perusasteen, lukion, ammatillisen toisen asteen ja korkea-asteen opettajaa. Sitovat ilmoittautumiset 5.11.2018 mennessä osoitteessa:

>>https://ssl.eventilla.com/satakuntaleiri

Esteen sattuessa peruthan ilmoittautumisesi pikaisesti. 5.11.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 100 € peruutusmaksun.

Tutustu Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen.Tämän tapahtuman rekisteristä vastaa Päivi Ojala.


Lisätietoa tapahtumasta löydät esitteestä:

PDF iconyrittajyysleiri_satakunta.pdf


Yhteistyössä


Lisätietoja
Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, p. 040 582 2368,


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.