Etsi

kättely sopimus yrityskauppa

Yrityskaupan verokysymyksiä

Yrityskaupan verokysymyksiä

Aika

24.10.2018 | 14:00

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille maksuton, muille 170 € (+alv)
Koulutus

Pohditko yrityksesi myyntiä tai uuden yrityksen ostamista joko lähitulevaisuudessa tai pidemmän ajan kuluttua? Yrityskauppoihin on aina syytä valmistautua huolellisesti ja punnita eri vaihtoehtoja ajan kanssa.

Webinaarissa käydään läpi osakeyhtiöiden yrityskauppoihin liittyviä keskeisiä verokysymyksiä ostajan ja myyjän kannalta. Miten yrityskauppoihin voi valmistautua esimerkiksi yritysjärjestelyillä? Miten osakekaupan ja liiketoimintakaupan verotus eroaa toisistaan? Esitys on suunnattu erityisesti yrittäjille, joilla ei välttämättä ole aikaisempaa kokemusta yrityskaupan verotuksesta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana veroasiaoiden päällikkö Sanna Linna-Aro, Suomen Yrittäjät ry
Sanna Linna-Aro toimii Suomen Yrittäjissä juristina keskittyen yrittäjien verokysymysten edunvalvontaan sekä neuvontaan ja kouluttamiseen.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity