Etsi

kättely sopimus sukupolvenvaihdos
webinaari
14.11.2018
14.00-15.00
Koulutus

Sukupolvenvaihdoksen verotus

Harkitsetko yrityksen siirtämistä lapselle tai muulle henkilölle? Sukupolvenvaihdoksiin on aina syytä valmistautua huolella ja ajan kanssa. Osakkeiden omistuksen siirto voidaan toteuttaa usealla eri tavalla, ja valittu toteuttamistapa vaikuttaa veroseuraamuksiin. Webinaarissa käydään läpi erilaisten vaihtoehtojen peruskysymyksiä verotuksen osalta keskittyen osakeyhtiöiden luovutuksiin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana veroasiantuntija Sanna Linna-Aro, Suomen Yrittäjät
Sanna Linna-Aro toimii Suomen Yrittäjissä juristina keskittyen yrittäjien verokysymysten edunvalvontaan sekä neuvontaan ja kouluttamiseen.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity