Etsi

blogin kirjoittaminen tablettietokone ja vihko

Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Aika

2.10.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Onko sinulla asiantuntemusta, josta asiakkaat eivät tiedä? Tarvitsetko uusia kanavia asiakkaiden hankkimiseen? Tai oletko jo perustanut blogin, mutta tekstisi eivät vedä lukijoita?

Blogi on edullinen ja tehokas keino markkinoida omaa osaamistaan, kun sen tekee hyvin. Toisaalta blogi voi olla aikasyöppö, jos blogitekstin idea ei ole kirkas tai blogin kirjoittaminen ei ole tuttua työtä. Webinaarissa saat eväät siihen, miten napakka blogiteksti ideoidaan ja kirjoitetaan ja kuinka se otsikoidaan vetävästi. 

Opit mm.

  • Miten blogi auttaa sinua ja yritystäsi erottautumaan muista
  • Miten loistavasta ideasta rajataan kiinnostava näkökulma
  • Millainen on hyvän blogitekstin alku ja kuinka se kirjoitetaan
  • Millaista kieltä blogissa kannattaa käyttää
  • Miten blogiin saa henkilökohtaisen otteen ja miksi sinun mielipiteesi kiinnostaa lukijaa
  • Millainen on hyvä otsikko ja miten se tehdään
  • Miten ja missä blogitekstiä kannattaa jakaa, jotta se saa lukijoita

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot hyödyntää blogia markkinoinnissasi ja haluat oppia kirjoittamaan timanttisia blogitekstejä. Blogisi voi olla vasta suunnittelun asteella tai voit olla kokenutkin bloggaaja, mutta kaipaat ryhtiä ja suuntaa teksteillesi. Erityisen hyvin koulutus soveltuu asiantuntijayrittäjille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajina toimittajat ja kirjoituskouluttajat Sanna Sevänen ja Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulu
Molemmat kouluttajat ovat työskennelleet toimittajina yli 10 vuotta ja kirjoittaneet lähes kaikkiin eturivin lehtiin Suomessa. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokurssin Osaaminen esiin! on käynyt lähes sata yrittäjää ja asiantuntijaa.


Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne ja sen katseluoikeus kuuden viikon ajan sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity