Etsi

tietokone tietosuoja-asetus

Tietosuoja-asetus - usein kysyttyä

Tietosuoja-asetus - usein kysyttyä

Aika

28.8.2018 | 14:00

Paikka

webinaari

Hinta

maksuton
Koulutus

Uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Joko olet hoitanut tarvittavat toimenpiteet yrityksesi osalta kuntoon?

Webinaarissa käydään läpi vastauksia yrittäjälle usein eteen tulleisiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin tietosuoja-asetukseen liittyen. Esimerkit pohjautuvat Suomen Yrittäjien neuvontapalveluun tulleisiin kysymyksiin.

Kouluttajana asiantuntija Petri Holopainen, Suomen Yrittäjät
Petri Holopainen on varatuomari ja asiantuntija Suomen Yrittäjissä ja neuvoo yrittäjiä yritysjuridiikkaan ja tietosuoja-asetukseen liittyvissä asioissa. Petri on laatinut yrittäjille oppaan tietosuoja-asetuksesta.


Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity