Etsi

kiire kalenteri pöydällä

Puolita stressi – Tuplaa tulokset

Puolita stressi – Tuplaa tulokset

Aika

19.10.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme.

 

Usein ajattelemme tietävämme mitä stressi on ja miten se syntyy. Saatamme myös ajatella, että stressi vain kuuluu elämään ja sen kanssa täytyy oppia elämään. Näin ei kuitenkaan ole. Voimme elää lähes stressitöntä elämää, kun ymmärrämme syvällisesti sen miten stressi todella syntyy.

Stressin vähenemisestä seuraa monia merkittäviä etuja terveysvaikutusten lisäksi. Kun mieli on selkeä, eikä stressaava ajattelu ole tukkimassa sitä, paranee mm. luova ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokyky, pystyt näkemään eri vaihtoehtoja laajasti, näet selkeämmin yhteyksiä asioiden välillä, pystyt rakentavaan yhteistyöhön ja saat enemmän ja parempia ideoita. Lisäksi saat paljon enemmän aikaiseksi ja työsi jälki on laadukkaampaa. Stressittömyys onkin erittäin suuri kilpailuetu.

Tämän webinaarin tavoitteena on antaa sinulle avaimet stressittömämpään, keveämpään ja tuloksellisempaan elämään. Voit jättää stressin taaksesi helpommin, kuin osaat kuvitellakaan. Oppiminen tapahtuu oivalluksen kautta ja oivallus vaikuttaa suoraan ajatuksiisi ja tekoihisi. Stressi vähenee itsestään, syvällisen oivalluksen tuoman ymmärryksen kautta.

Sisältö

  • Mitä stressi on ja miksi sitä ei tarvitse yrittää hallita?
  • Mitä resilienssi on ja miten se toimii sinun elämässäsi?
  • Miten voit kukoistaa muutoksen ja epävarmuuden keskellä?
  • Miten saat lisää kestävyyttä ja henkistä suorituskykyä?
  • Miten tunnistat milloin sinulla todella on liikaa tekemistä?

Kouluttajana ihmismielen toimintaan erikoistunut kouluttaja ja valmentaja TaM, KM, Annukka Pesonen, Oivalluskoulu
Annukalla on yli 10 vuoden kokemus kouluttamisesta ja työelämän valmentamisesta. Hän kouluttaa ja valmentaa johtajia, esimiehiä, yrittäjiä ja työelämän ammattilaisia ymmärtämään ihmismielen toimintaa syvällisemmin ja hyödyntämään tuota ymmärrystä työelämässä. Sen seurauksena hänen valmennettavansa pystyvät hyödyntämään omaa ja henkilöstönsä parasta potentiaalia haluttujen tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Kouluttajana Annukka saa positiivista palautetta erityisesti helposti lähestyttävästä ja vuorovaikutteisesta otteesta sekä innostavasta lähestymistavastaan.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity