Etsi

yrityksen arvonmääritystä miesten toimesta

Brändi omistaja-arvon kasvattamisessa ja yrityskaupassa

Brändi omistaja-arvon kasvattamisessa ja yrityskaupassa

Aika

9.11.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Miksi brändi on yksi yrityksen tärkeimmistä resursseista? Miten brändiä käytetään työkaluna liiketoiminnan ja yrityksen omistaja-arvon kehittämisessä? Mitä jokaisessa yrityksessä voidaan tehdä vahvan ja arvokkaan brändin rakentamiseksi? Miksi on tärkeää ottaa brändi huomioon yrityskaupassa? Entä millaisia brändejä kannattaa ostaa, ja miten ostaja voi tukea brändillä nopeaa arvon nousua? Webinaari antaa näihin kysymyksiin konkreettisia vastauksia, käytännön toimintamalleja ja havainnollistavia case-esimerkkejä.

Webinaari antaa arvokasta tietoa erityisesti omistajayrittäjille, yritysten osakkaille, liiketoimintajohdolle ja hallitusten jäsenille. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana toimitusjohtaja Petri Uusitalo, Bränditoimisto Sold Oy
Petri on toiminut markkinoinnin ja brändin kirkastamisen asiantuntijatehtävissä yli 30 vuotta. Hän konsultoi niin suuria kuin pk-yrityksiä, opettaa brändin johtamista Markkinointi-instituutissa ja Petrin brändiaiheiset webinaarit Suomen Yrittäjille ovat keränneet kiitosta. Mainostajien Liitto julkaisi 2014 hänen kirjansa Brändi & Business.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity