Etsi

nuoret miehet puhelimessa

Puhelin tehokkaana työvälineenä

Puhelin tehokkaana työvälineenä

Aika

16.10.2018 | 12:00
Koulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan.

 

Puhelimessa viestintätaidot korostuvat ja puhekumppani on tilanteen päähenkilönä. Viestintä puhelimessa poikkeaa tapaamisista, sillä vastapuolta ei näe ja häntä ei voi kehonkielestä tulkita samalla tavoin kuin kasvokkain puhuessa.

Jaksanko kuunnella? Tulkitsenko liikaa vastapuolta? Mitä otan huomioon haasteellisissa tilanteissa? Onnistunko vuorovaikutuksessa? Mm. näitä asioita ja vahvuuksia sekä kehityskohteitasi pääset pohtimaan tässä koulutuksessa. Mukaasi saat taitavan puhelinviestinnän työkalupakin.

Koulutus on tarkoitettu niin yrittäjille kuin työntekijöille, jotka haluavat parantaa omia viestintätaitojaan puhelimitse tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Koulutuksesta on hyötyä mm. myynti- ja neuvottelutilanteissa.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy
Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity