Etsi

Webinaari: Opiskelijayrittäjyys tutuksi

Webinaari: Opiskelijayrittäjyys tutuksi

Aika

12.9.2018 | 14:00 - 15:15

Paikka

Webinaari

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Ovatko opiskelijasi kiinnostuneita yrittäjyydestä ja oman osaamisen kaupallistamisesta? Opettaja, tule mukaan oppimaan lisää opiskelijayrittäjyyden mahdollisuuksista!
Millä eri tavoin opiskelija voi kokeilla yrittäjyyttä opiskelun ohessa? Ja miten eri yrittäjyyskokeilut vaikuttavat opiskelijan tukiin? Vuorovaikutteisessa webinaarissa pääset kuulemaan aiheesta käytännön esimerkkien kautta. Saat myös käyttöösi oman osaamisen markkinoinnin työpohjan.


Webinaari on maksuton ja se tallennetaan. Ilmoittautuneilla on mahdollisuus katsoa tallenne jälkikäteen. Webinaari soveltuu myös katsottavaksi opiskelijoiden kanssa.

>>Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.09. täällä: https://ssl.eventilla.com/opiskelijayrittajyystutuksi


Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Anu Manner ja Marja Heinistö ZestMarkista. ZestMark auttaa milleniaaleja tulevaisuuden rakentamisessa. ZestMark on valmentanut tulevaisuuden tekijöitä verkossa ja livenä jo yli 10 vuoden ajan.  Anun ja Marjan mielestä yrittäjyys lähtee aina itsestä, kokeiluista ja rohkeudesta lähteä toteuttamaan omia yrittäjyyshaaveita. #Teesse! Lisätietoja: www.zestmark.fi


Lisätietoa

Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät,   p. 040 582 2368


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.