Etsi

Soteuttamo 2.0, Hämeenlinna

Soteuttamo 2.0, Hämeenlinna

Aika

22.11.2018 | 9:00 - 12:30

Hinta

Maksuton

MIKÄ SOTEUTTAMO 2.0?

Avoin, verkostoitumiseen ja kohtaamisiin keskittyvä matalan kynnyksen tilaisuus on suunnattu sotepalveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville tahoille. Toivomme tilaisuuteen toimijoita niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta. Tavoitteena on verkottaa eri toimijoita; palveluntuottajia, startupeja, kunnan edustajia, palvelumuotoilijoita tai vaikkapa virkamiehiä yli toimialarajojen. Ehkä rohkaisemme alan ulkopuolisiakin tuomaan uusia ajatuksia ja hyppäämään sote-alan palveluiden kehittämiseen maailmaan?

Oletko miettinyt, miten kumppanuudet voisivat auttaa Sinua menestymään sote-ympäristön kiihtyvässä muutoksessa? Oletko varma, että sinun tuotteesi ja palvelusi ovat kiinnostavia vielä ylihuomenna. Ethän tee asioita itsellesi vaan asiakkaallesi. Tulviiko mielesi kehityskelpoisia ideoita, joista haaveilet joskus tekeväsi kukoistavaa liiketoimintaa? Tilaisuuden tavoitteena on verkottaa erilaisia ja –tasoisia toimijoita – palveluntuottajia, start-upeja, kunnan edustajia, palvelumuotoilijoita tai vaikkapa virkamiehiä yhteen ideoimaan ja ratkaisemaan meidän maakuntaamme sopivia sote- ratkaisuja toimialarajoja ylittäen.
Tule keskustelevaan tilaisuuteemme verkostoitumaan ja kohtaamaan yhteistyökumppaneita. Yhdessä löydämme helpommin ratkaisuja. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 18.11.2018 mennessä.

» Ohjelma ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä >>

8.30 Aamukahvit

9.00 Tervetulosanat
Jukka Lindberg, sote-muutosjohtaja, Oma Häme

9.05 Soteuttamo – Verkostoista elinvoimaa maakuntaan
Jaana Lappi, hankepäällikkö, työ- ja elinkeinoministeriö & Elina Eerola, asiantuntija, Sitra

9.20 Mitä uusi sote tarjoaa palveluntuottajille maakunnassa?
Niina Haake, projektipäällikkö, Oma Häme

9.50 Kokemukset valinnanvapaudesta

 • Hämeenlinnan palvelusetelikokeilu, sote-keskus, Juho Nummenmaa / Mainiemen vastaanotot
 • Keski-Uudenmaan palvelusetelikokeilu, henkilökohtainen budjetointi, Tarja Honkalampi, Yrittäjä,
 • Omavalmentaja kotona – palvelu, Toimitusjohtaja, Tictum Oy

10.20 Kahvitauko, Speed matching osallistujille, järjestäjien pop up –ständit ja verkostoitumista

 • Ständeillä mukana mm.: ELY, HAMK, Hämeen yrittäjät, Linnan kehitys Oy, TE-toimisto, jne.

11.20 Työpajat (Työpajat toteuttaa Luotain Oy) Valitse itseäsi kiinnostava työpaja ilmoittautumisen yhteydessä.

 1. Palvelu-/tuotemuotoilu sote-asiakkaille
  • Mitkä ovat asiakkaiden nykyiset ja tulevat tarpeet sote –palveluihin liittyen? Millä tavoin minun tulisi omassa työssäni huomioida nämä tarpeet?
 2. Kumppanoitumismallit
  • Miten löytää sopivat kumppanit sote- yhteistyöhön? Millaisia yhteistyömalleja on mahdollista hyödyntää? Miten ottaa huomioon erilaisten sidosryhmien tarpeet: yrittäjät, järjestöt, viranmaiset?
 3. Uudet liiketoimintamallit
  • Millaisia liiketoimintamalleja sote –uudistus mahdollistaa? Miten yrityksen nykyinen liiketoiminta jalostetaan tulevaisuuden tarpeisiin?
 4. Digitalisaatio osana liiketoimintaa
  • Mikä rooli digitalisaatiolla on sote –alalla tulevaisuudessa? Millaisia digitaalisia kanavia on olemassa tai mitä tulisi osata huomioida palvelumalleihin liittyen?

12.20 Tilaisuuden yhteenveto ja jatkoaskeleet
Niina Haake, projektipäällikkö, Oma Häme

 

12.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tästä >>

Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen Yrittäjien, Hyvinvointialan liiton sekä maakunnallisten toimijoiden yhteinen kiertue.