Etsi

Yrittäjyysopetusta uudella twistillä

Yrittäjyysopetusta uudella twistillä

Aika

23.11.2018 | 9:00 - 15:00

Paikka

Harrinniva

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Mitä osaamista uuden ajan työelämässä tarvitaan? Onko meillä parhaat yrittäjyysopetuksen työkalut käytössä? Tervetuloa koulutuspäivään, jossa tarkastellaan ammatillisen koulutuksen yrittäjyysopetusta ja raikastetaan opintokokonaisuuksia sekä opetusta. Koulutuspäivä toteutetaan vuorovaikutteisen työpajatyöskentelyn kautta. Päivän aikana jaetaan kokemuksia yrittäjyysopetuksesta ja suunnitellaan opetuksen kehittämisen tavoitteita ja uusien ideoiden käytäntöön viemisestä. Valmentajana toimii Marja Heinistö, Zestmark.

>> Ilmoittaudu 16.11. mennessä: www.eventilla.com/yrittajyysopetusta

Tutustu Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen. Tämän tapahtuman rekisteristä vastaa Päivi Ojala.


Marjan työhön kuuluvat alkavien yritysten liiketoiminnan kehittäminen, milleniaalien yrittäjyys- ja työelämäosaamisen valmentaminen ja tapahtumien tuottaminen. Työpajapäivässä Marja johdattelee opettajia yrittäjyysopintojen kehittämisen äärelle käytännön esimerkkien ja uuden tiedon avulla. Marja on toiminut Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatuksen strategian ja toimintaohjelman rakentamisen asiantuntijana (www.minunpolkuni.fi). Marjan mielestä parhaat ideat syntyvät toiminnallisissa työpajoissa ja yhdessä tekemällä.

Lisätietoja: Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, paivi.ojala@yrittajat.fi p. 040 582 2368


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.


Yhteistyössä