Etsi

Laaja-alaisen osaamisen verkkovalmennus opeopiskelijoille

Laaja-alaisen osaamisen verkkovalmennus opeopiskelijoille

Aika

15.10.2018 | 0:00 - 31.12.2018 | 0:00

Paikka

Verkkokurssi omalta koneelta

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Ajattele laaja-alaisesti. Tunnista osaaminen. Opeta kohti työelämää. Opi kehittämään opetusmenetelmiä, joilla voit edistää oppilaiden laaja-alaisten taitojen kehittymistä ja vahvistaa heidän tulevaisuustaitojaan. Verkkokurssi on suunnattu osaksi opintoja OKL:n opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneet työelämä- ja yrittäjyyskasvatuksesta ja laaja-alaisesta projektioppimisesta. 96 % osallistujista suosittelee kurssia kollegoille, joten lähde sinäkin mukaan 8 viikon verkkovalmennukseen!

Mun juttu – Laaja-alaisen osaamisen opevalmennuksessa opit uusia, oppilaslähtöisiä ja oppijoita motivoivia menetelmiä. Saat välineet oppijoiden kokonaisvaltaiseen ohjaamiseen kohti elämää ja työelämää sekä innostavia tehtäviä oman pedagogiikkasi kehittämiseen. Valmennuksessa saat myös 7 valmista monialaismonialaisen opintokokonaisuuden mallia, jotka voit ottaa käyttöön opetuksessasi. Rohkaistu nostamaan oppilaiden omat kiinnostuksen kohteet oppimisen ytimeen ja motivaation lähteeksi.

Valmennus sisältää 8 itseopiskeltavaa verkkojaksoa. Jokaiseen jaksoon sisältyy teemaan orientoiva video, syventävää lisämateriaalia, linkkejä ja vinkkejä, tehtäväosio sekä keskustelualue. Lisäksi jokaisesta jaksosta löytyy yksi konkreettinen MONO-toteutusmalli.

Uusi verkkojakso aukeaa rekisteröitymisesi jälkeen kerran viikossa. Voit opiskella sisältöjä myös omaan tahtiisi, mutta suosittelemme opiskelua kurssin aikataulussa, jolloin voit osallistua keskusteluihin. Valmennuksen laajuus on 1 op, riippuen kuitenkin yliopiston ja OKL:n hyväksilukukäytänteistä.

Verkkokurssin päävalmentajana toimii yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija Petrikki Tukiainen YES Keski-Suomesta. Petrikki Oy on yrittäjyyden uudistamiseen ja oppimisen muutosprosessien tukemiseen sekä oppimisen digitalisaatioon erikoistunut yritys.

>> Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 9.11.2018 mennessä: www.eventilla.com/verkkokurssi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan pääsee heti ilmoittautumisen jälkeisenä seuraavana maanantaina. Kurssi käynnistyy jo lokakuussa.

Kenelle

 • OKL:n opiskelijoille eli luokanopettajaksi sekä aineenopettajaksi opiskeleville

Opit kurssilla

 • opetusmenetelmiä, joilla voit tunnistaa ja edistää oppilaiden laaja-alaisten taitojen kehittymistä
 • suunnittelemaan monialaisia kokonaisuuksia
 • ajattelemaan oppimisen lähtökohtaa oppilaan osaamisen ja kiinnostusten kautta sekä kohti elämää ja työelämää
 • uudenlaisia oppiaineiden ulkopuolelta tulevia työkaluja
 • 7  konkreettista työkalua omaan opetukseen ja monialaisten opintojen toteutukseen opetuksessa tai yhdessä muun koulun kanssa toteutettavana.

Kurssin sisältö

 1. Mikä on sun juttu? Orientaatio
 2. Ajattelu ja oppimaan oppiminen
 3. Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu
 4. Itsestä huolehtiminen ja arjen taidot
 5. Monilukutaito
 6. Tieto- ja viestintäteknologinen osaaminen
 7. Työelämätaidot ja yrittäjyys
 8. Osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen
 9. Yhteenveto

Lisätietoja

Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, paivi.ojala@yrittajat.fi p. 040 582 2368


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.

Yhteistyössä