Etsi

mies käärii hihat

Yrittäjän mielenterveys menestyksen takana

Yrittäjän mielenterveys menestyksen takana

Aika

12.12.2018 | 14:00

Paikka

webinaari

Hinta

maksuton
Koulutus

Miten mielenterveys liittyy yrittäjyyteen ja yrittäjän jaksamiseen? Pitääkö pitää kulissit pystyssä kaikin voimin, vaikka juuri nyt ei jaksaisi millään. Miten ihmeessä osaisi varautua elämän myllerryksiin?

Sisältö

  • Mitä mielenterveys käsitteenä tarkoittaa ja miten se näkyy yrittäjän arkipäivässä
  • Mielenterveys on myös taloudellinen voimavara
  • Miten tunnistaa ja vahvistaa tekijöitä, jotka toimivat puskurina elämän koettelemuksissa ja auttavat selviytymään niistä paremmin
  • Mitä voi tehdä itse
  • Miten aloittaa
  • Mistä saa apua

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot pitää yrityksesi kivijalan vahvana ja huoltaa sitä. Sinulle, joka uskallat pysähtyä hetkeksi kysymään, mitä sinulle itsellesi, yrittäjä, kuuluu. Webinaari on osa Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä kehittämää Kiltatoimintaa, jolla tuetaan pien- ja yksinyrittäjien jaksamista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana projektisuunnittelija Paula Noresvuo, Yrittäjien Hyvinvointikilta, Suomen Mielenterveysseura

Paula on elänyt suurimman osan työurastaan, reilut 20 vuotta, pienyrittäjän elämää. Nykyisin hän koordinoi Yrittäjien hyvinvointikiltatoimintaa Suomen Mielenterveysseurassa, on mielenterveyden ensiapu -ohjaaja ja ohjaa ja kouluttaa myös yrittäjäryhmiä. Paula haluaa herätellä yrittäjiä pitämään hyvää huolta itsestään ja omasta jaksamisestaan.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity