Etsi

tulorekisteri banneri
webinaaritallenne
11.12.2018
10:00-10:45
Koulutus

Tulorekisteri

Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta. Se sisältää kattavat palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Tiedon tuottajat ilmoittavat tiedot ansiotuloista tulorekisteriin reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Palkkatietojen tuottajia vuodesta 2019 lähtien ovat kaikki työnantajat, yhdistykset, säätiöt, kotitaloustyönantajat, asunto-osakeyhtiöt ja muut toimijat, joilla on velvollisuus ilmoittaa palkkatietoja jollekin tulorekisterin käyttäjätaholle. Tietoa tulorekisteriin tuottaa joko tiedon tuottaja itse tai hänen valtuuttamansa tahot, esimerkiksi tilitoimistot tai muut kumppanit, joille taloushallintoa on ulkoistettu.

Webinaarissa käydään läpi, mitä tulorekisteri tarkoittaa yrittäjän kannalta. Lisätietoja tulorekisteristä löydät mm. Suomen Yrittäjien verkkosivuilta ja Verohallinnon verkkosivuilta.

Kouluttajana ylitarkastaja Mika Hyyrynen, Verohallinto

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Webinaari on tallenne 4.9.2018 pidetystä koulutuksesta.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962


Koulutus toteutetaan GoToWebinar-järjestelmällä. Saat osallistumislinkin sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Samassa sähköpostissa on myös muita ohjeita osallistumiseen. Osallistujat voivat ladata koulutuksen materiaalin itselleen webinaarin yhteydessä.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity