Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Företagarpedagogik

Företagarpedagogik

Aika

24.5.2019 | 9:00 - 14:00

Paikka

Åbo Akademi, ASA B, 2. våningen, Ranganathan

Hinta

Gratis
Opettajien valmennus

Pedagogik som stöder arbetslivsfärdigheter är som bäst funktionellt, samverkande, inspirerande och görs i samarbete med företag. Omvandlingen av arbetssätt gör företagande till en naturlig del av dagens lärande. Företagarpedagogik bidrar till att stärka studerandenas företagsamma, aktiva och motiverade arbetssätt. Den kan också uppmuntra studeranden att grunda ett eget företag och ge förutsättningar för att skapa ny affärsverksamhet. Hur kan företagsamhet bli en del av undervisningen i praktiken? Välkommen att utvidga ditt perspektiv och förnya lärande! Utbildare är Joachim Ramström.

>> Registrera dej här: www.eventilla.com/pedagogik


Program

9.00 Morgonkaffe med mingel

9.10 Företagarpedagogik, Joachim Ramström

11.30 Lunch, Café Gadolin

12.15 Företagarpedagogik, Joachim Ramström

14.00 Tillställningen sluta


Presentation av utbildaren

Min stora passion i yrkeslivet är nya former av inlärning och att utveckla olika inlärningsmiljöer. I mer än 10 år har jag utvecklat kurser, studiehelheter och hela utbildningsprogram med fokus på entreprenörskap och innovationer. Jag har också hållit och dragit ett stort antal utvecklingsprocesser för lärare och inom lärarfortbildningen. Jag tror starkt på att man kan göra stora saker tillsammans och att allt börjar med att ta ett första litet steg. Joachim Ramström.


Mer Information

Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, p. 040 582 2368,
Anna-Greta Nyström, Åbo Akademim p.+358 469216657,     


I samarbete med


Coachningen genomförs i samarbete med Företagarna i Finland. Medicinalrådet Sakari Alhopuro har gjort en donation till Företagarna i Finland rf i avsikt att främja lärarnas företagsamhetskunnande. Bakom donationen ligger ett behov av att öka företagsamhetsviljan och -kunnandet bland de unga och att främja uppkomsten av nya tillväxtorienterade företag