Etsi

Yrittäjyyttä opetukseen - tuunaa tuntisi

Yrittäjyyttä opetukseen - tuunaa tuntisi

Aika

5.2.2019 | 8:30 - 6.3.2019 | 11:30

Paikka

IVH Kampus (Suvorov)

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Miten opettaja voi tukea opiskelijoiden työelämätaitoja, yrittäjämäistä työotetta ja yrittäjyyttä? Tervetuloa opettajien valmennukseen, jossa ratkaisuja haetaan tuunaamalla omia oppitunteja. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden muokata omaa opetusta ketterällä otteella yhdessä kollegoiden kanssa. Tavoitteena on löytää käytännönläheisiä matalankynnyksen ratkaisuja yrittäjyystaitoja tukevaan opetukseen. Voit valita muokattavaksi haluamasi opintokokonaisuuden, joka ajoittuu valmennusjaksolle. Opettajien sparrausapuna on myös yrittäjiä. Valmennus on maksuton. Asiantuntijana on Muuramen pitkän linjan yrittäjyyskasvattaja ja valmentaja, rehtori Aki Puustinen.

Mukana sparraamassa nuoria yrittäjiä:
5.2. Satu Viiru, Fysiokaari Lappeenranta Oy ja Riikka Mehiläinen, Elektroway Oy
6.3. Jere Heikkinen, Finnos Oy ja Hiski Hämäläinen, HiskiShow Oy

Valmennuksessa on 2 lähipäivää ja ennakkotehtävä.
Päivien välissä osallistujat kokeilevat muokattuja tunteja käytännössä.

Aki Puustinen toimii Muuramen lukion rehtorina. Hän on pitkän linjan yrittäjyyskasvattaja ja -valmentaja ja Muuramen lukion Työosuuskunta Kisällin toiminnanjohtaja. Aki on koordinoinut myös valtakunnallista Y-love lukioiden yrittäjyyslukioverkostoa. Innostuu kehittämisestä - tällä hetkellä koordinaattorina FinEduAI lukioiden tekoälyhankkeessa. 

Lähipäivät:
ti 5.2.2019 klo 8.30-11.30, Mielen Melodiat Talo, Lappeenranta
ke 6.3.2019 klo 8.30-11.30, IVH Kampus, Lappeenranta

>> Ilmoittaudu mukaan 24.1.2019 mennessä: www.eventilla.com/tuunaa


Lisätietoja
Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, p. 040 582 2368,


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.