Etsi

tennarit läppärin ruudulla

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Aika

9.6.2019 | 12:00

Paikka

tallenne katsovissa omalla koneella koska vain

Hinta

85 € (+alv)
Koulutustallenne

Sosiaalisella medialla on suuri rooli yritysten markkinoinnissa. Kanavana ne ovat kustannustehokkaita ja toisaalta niissä yritys voi luoda suoran yhteyden omaan kohderyhmäänsä. Koulutuksessa käsitellään sisältöideointia ja mietitään, miten markkinointi sosiaalisessa mediassa voi tukea yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita.

Tässä koulutuksessa opit toteuttamaan suunnitelmallista markkinointia sosiaalisessa mediassa. Koulutuksessa saat tukea sisältöjen suunnitteluun ja ideointiin, sekä konkreettisen pohjan sisältösuunnitteluun.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat kehittää sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuutta.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttaja Digital Marketing Specialist Alexandra Byskata, Someco Oy

Alexandra Byskata on kerryttänyt sisältömarkkinoinnin kokemusta niin ulkomailta kuin kotimaastakin. Hänen taustansa startupeissa ja järjestöissä on tuonut ymmärrystä siitä, miten markkinoinnilla saadaan edistettyä myyntiä ja näin ollen vaikutettua suoraan liiketoimintaan. Alexandraa kiehtoo etenkin tehokkaiden asiakaspolkujen rakentaminen yhdistämällä sosiaalisen median kanavat, kotisivut sekä mainonta. Hän kouluttaa mm. LinkedInin käyttöä, työnantajakuvaa sekä Google Analyticsiä.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 29.1.2019 ja se on ostettavissa 9.6.2019 asti. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity