Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

nuoret ottavat selfietä

Mainosta Instagramissa

Mainosta Instagramissa

Aika

6.3.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Instagram tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen mainontaan, ja mainontaa voidaan Facebookin työkalujen avulla toteuttaa myös Instagramissa. Koulutuksessa perehdytään Instagram-mainontaan ja sen opeilla pystyt toteuttamaan Instagramiin sopivaa ja sen käyttäjäkuntaa puhuttelevaa mainontaa.

Koulutuksen sisältöä

  • Millaisia julkaisuja sinun kannattaa tehdä uutisvirrassa
  • Millaiset julkaisut toimivat Instagram Storyssä
  • Miten julkaisuja kannattaa mainostaa
  • Miten toteuttaa mainoksia Instagramiin Facebookin Mainosten hallinta -työkalulla

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia toteuttamaan mainontaa Instagramissa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttaja Creative Consultant Lotta Kinnunen, LM Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity