Etsi

nuoret ottavat selfietä

Mainosta Instagramissa

Mainosta Instagramissa

Aika

9.6.2019 | 12:00

Paikka

tallenne katsottavissa omalla koneella koska vain

Hinta

85 € (+alv)
Koulutustallenne

Instagram tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen mainontaan, ja mainontaa voidaan Facebookin työkalujen avulla toteuttaa Facebookin lisäksi myös Instagramissa. Tässä koulutuksessa perehdytään Instagram-mainontaan: Millaisia julkaisuja sinun kannattaa tehdä uutisvirrassa, millaisia Instagram Storyssä, ja miten niitä kannattaa mainostaa? Koulutuksessa myös käydään läpi, miten toteutetaan mainoksia Instagramiin Facebookin Mainosten hallinta -työkalulla.

Koulutuksessa opit toteuttamaan Instagramiin sopivaa ja sen käyttäjäkuntaa puhuttelevaa mainontaa ja se on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia toteuttamaan mainontaa Instagramissa.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttaja Creative Consultant Lotta Kinnunen, Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 19.3.2019 ja se on ostettavissa 9.6.2019 asti. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity