Etsi

nuoret ottavat selfietä
etäkoulutus
19.03.2019
14:00-15:15
Koulutus

Mainosta Instagramissa

Instagram tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen mainontaan, ja mainontaa voidaan Facebookin työkalujen avulla toteuttaa Facebookin lisäksi myös Instagramissa. Tässä koulutuksessa perehdytään Instagram-mainontaan: Millaisia julkaisuja sinun kannattaa tehdä uutisvirrassa, millaisia Instagram Storyssä, ja miten niitä kannattaa mainostaa? Webinaarissa myös käydään läpi, miten toteutetaan mainoksia Instagramiin Facebookin Mainosten hallinta -työkalulla.

Tässä webinaarissa opit toteuttamaan Instagramiin sopivaa ja sen käyttäjäkuntaa puhuttelevaa mainontaa.

Webinaari on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia toteuttamaan mainontaa Instagramissa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttaja Social Media Specialist Lotta Kinnunen, Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity