Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Aika

14.5.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85€ (+alv)
Etäkoulutus

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin mainosmuotoja (esim. collection-postaus) ja niiden hyödyntämistapoja. Käymme läpi, mikä on Facebook-pikseli, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita.

Koulutuksessa käydään läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia sekä kohdennusta datan avulla (esim. kuinka voit kohdentaa mainoksia verkkosivujen kävijöille). Koulutuksessa opit optimoimaan Facebook-mainontaa, ja hyödyntämään Facebook-pikseliä sekä räätälöityjä kohderyhmiä mainonnassa.

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka osaavat jo Facebookin Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ (VERKKOKAUPPA)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella (toimita samalla yrityksen laskutustiedot).

Kouluttaja Creative Consultant Lotta Kinnunen, LM Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta. Tilaus- ja toimituehtoihin voit tutustua täällä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity