Etsi

Facebookin mainostyökalun käyttö

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Aika

9.6.2019 | 12:00

Paikka

tallenne katsottavissa omalla koneella koska vain

Hinta

85€/hlö (+alv)
Koulutustallenne

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin mainosmuotoja (esim. collection-postaus) ja niiden hyödyntämistapoja. Käymme läpi, mikä on Facebook-pikseli, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita.

Koulutuksessa käydään läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia sekä kohdennusta datan avulla (esim. kuinka voit kohdentaa mainoksia verkkosivujen kävijöille). Koulutuksessa opit optimoimaan Facebook-mainontaa, ja hyödyntämään Facebook-pikseliä sekä räätälöityjä kohderyhmiä mainonnassa.

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka osaavat jo Facebookin Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttaja Social Media Specialist Lotta Kinnunen, Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 2.5.2019 ja se on ostettavissa 9.6.2019 asti. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity