Etsi

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Aika

2.5.2019 | 9:30 - 10:45

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85€/hlö (+alv)
Etäkoulutus

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Käymme läpi, mikä on Facebookin pikseli, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita. Käymme läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia.

Koulutuksessa optimoimaan Facebook-mainontaa, ja hyödyntämään pikseliä sekä räätälöityjä kohderyhmiä mainonnassa.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka osaavat jo Facebookin Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttaja Social Media Specialist Lotta Kinnunen, Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity