Etsi

etäkoulutus
02.05.2019
9:30-10:45
Koulutus

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Käymme läpi, mikä on Facebookin pikseli, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita. Käymme läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia.

Opit webinaarissa optimoimaan Facebook-mainontaa, ja hyödyntämään pikseliä sekä räätälöityjä kohderyhmiä mainonnassa.

Webinaari on suunnattu yrittäjille, jotka osaavat jo Facebookin Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttaja Social Media Specialist Lotta Kinnunen, Someco Oy

Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja, mainonnan syväosaamista ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisesta.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity