Etsi

blogin kirjoittaminen tablettietokone ja vihko

Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Aika

12.2.2019 | 9:30 - 11:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 €/hlö (+alv)
Etäkoulutus

Onko sinulla asiantuntemusta, josta asiakkaat eivät tiedä? Tarvitsetko uusia kanavia asiakkaiden hankkimiseen? Tai oletko jo perustanut blogin, mutta tekstisi eivät vedä lukijoita?

Blogi on edullinen ja tehokas keino markkinoida omaa osaamistaan, kun sen tekee hyvin. Toisaalta blogi voi olla aikasyöppö, jos blogitekstin idea ei ole kirkas tai blogin kirjoittaminen ei ole tuttua työtä. Tästä etäkoulutuksesta saat eväät siihen, miten napakka blogiteksti ideoidaan ja kirjoitetaan ja kuinka se otsikoidaan vetävästi.  
 
Opit mm.

  • Miten lukijoiden tunteminen auttaa sinua ideoinnissa ja kirjoittamisessa
  • Miten loistavasta ideasta rajataan kiinnostava näkökulma
  • Millainen on hyvän blogitekstin alku ja kuinka se kirjoitetaan
  • Millaista kieltä blogissa kannattaa käyttää
  • Miten blogiin saa henkilökohtaisen otteen ja miksi sinun mielipiteesi kiinnostaa lukijaa
  • Millainen on hyvä otsikko ja miten se tehdään
  • Miten ja missä blogitekstiä kannattaa jakaa, jotta se saa lukijoita

 
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot hyödyntää blogia markkinoinnissasi ja haluat oppia kirjoittamaan timanttisia blogitekstejä. Blogisi voi olla vasta suunnittelun asteella tai voit olla kokenutkin bloggaaja, mutta kaipaat ryhtiä ja suuntaa teksteillesi. Erityisen hyvin koulutus soveltuu asiantuntijayrittäjille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajina toimittajat ja kirjoituskouluttajat Sanna Sevänen ja Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulu
Molemmat kouluttajat ovat työskennelleet toimittajina yli 10 vuotta ja kirjoittaneet lähes kaikkiin eturivin lehtiin Suomessa. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokurssin Osaaminen esiin! on käynyt noin 200 yrittäjää ja asiantuntijaa.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv) ja muille 170 € (+alv).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity