Etsi

auto liikenteessä

Työmatkat työntekijän ja osakkaan verotuksessa

Työmatkat työntekijän ja osakkaan verotuksessa

Paikka

koulutustallenne katsottavissa omalla koneella koska vain

Hinta

Maksuton jäsenille
Koulutustallenne

Mikä on verotuksessa työmatka, josta voidaan maksaa verovapaita kilometrikorvauksia ja päivärahoja? Mitä tarkoittavat varsinainen, toissijainen ja erityinen työntekemispaikka? Koulutuksessa käsitellään perustasolla verotuksen näkökulmasta työhön liittyviä matkoja ja työnantajan niistä maksamia korvauksia.

Koulutuksessa perehdytään keskeisimpiin matkakustannusten korvausten verovapauden edellytyksiin kotimaan tilanteissa käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi käydään läpi mm. erityisalojen poikkeavia säännöksiä ja komennuksiin liittyviä korvauksia.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Tallenne on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille, muille sen hinta on 85€ (+alv).

Kouluttajana veroasioiden päällikkö Sanna Linna-Aro, Suomen Yrittäjät
Sanna Linna-Aro toimii Suomen Yrittäjissä juristina keskittyen yrittäjien verokysymysten edunvalvontaan sekä neuvontaan ja kouluttamiseen.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 27.3.2019 ja se on tilattavissa Suomen Yrittäjien verkkokaupasta. Materiaali sisältää videotallenteen lisäksi kouluttajan käyttämät diat. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana materiaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity