Etsi

auto liikenteessä

Työmatkat työntekijän ja osakkaan verotuksessa

Työmatkat työntekijän ja osakkaan verotuksessa

Aika

12.5.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton jäsenille
Etäkoulutus

Mikä on verotuksessa työmatka, josta voidaan maksaa verovapaita kilometrikorvauksia ja päivärahoja? Mitä tarkoittavat varsinainen, toissijainen ja erityinen työntekemispaikka? Koulutuksessa käsitellään perustasolla verotuksen näkökulmasta työhön liittyviä matkoja ja työnantajan niistä maksamia korvauksia.

Koulutuksessa perehdytään keskeisimpiin matkakustannusten korvausten verovapauden edellytyksiin kotimaan tilanteissa käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi käydään läpi mm. erityisalojen poikkeavia säännöksiä ja komennuksiin liittyviä korvauksia.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Koulutus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille, muille sen hinta on 85€ (+alv).

Kouluttajana veroasiantuntija Tuula Gregory, Suomen Yrittäjät
Tuula toimii Suomen Yrittäjissä veroasiantuntijana keskittyen yrittäjien verokysymysten edunvalvontaan sekä neuvontaan ja kouluttamiseen.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille ja ei-jäsenille 85 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity