Etsi

Emergency banner

mies ajaa autoa

Toiminimiyrittäjän matkat verotuksessa

Toiminimiyrittäjän matkat verotuksessa

Aika

7.4.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton jäsenille
Etäkoulutus

Oletko uusi toiminimiyrittäjä ja ensimmäinen työreissu takana? Tai kokeneempi yrittäjä, joka pohtii, miten toiminimen matkakulut käsitellään verotuksessa? Liikkeen- ja ammatinharjoittaja ei voi maksaa itselleen verovapaita kilometrikorvauksia tai päivärahaa, mutta hän voi vähentää matkakulut verotuksessa. Koulutuksessa käydään läpi keskeisimpiä kysymyksiä liikkeen- ja ammatinharjoittajan matkakustannusten vähentämisestä verotuksessa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Koulutus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille, muille koulutuksen hinta on 85 € (+alv).

Kouluttajana veroasiantuntija Tuula Gregory, Suomen Yrittäjät
Tuula toimii Suomen Yrittäjissä veroasiantuntijana keskittyen yrittäjien verokysymysten edunvalvontaan sekä neuvontaan ja kouluttamiseen.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille ja ei-jäsenille 85 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity