Etsi

kiire kalenteri pöydällä

Sano stressille STOP ja hyvinvoinnille HEI

Sano stressille STOP ja hyvinvoinnille HEI

Aika

9.4.2019 | 9:30 - 10:45

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85€/hlö (+alv)
Etäkoulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Aiheuttaako työsi tai muu asia stressiä joka vaikuttaa negatiivisesti elämääsi? Tuntuuko, että päiväsi ovat välillä selviytymistä ja että ilonaiheet ovat kiven alla? Pieni stressi ei aina ole pahasta, mutta jos stressaaminen on jatkuva tila, se ei todellakaan tee sinulle hyvää!

Tule webinaariin saamaan neuvoja ja keinoja, miten pystyt hallitsemaan stressiä kiireestäkin huolimatta! Kuulet tosielämän esimerkkejä siitä, miten liiallinen stressi vaikuttaa työhösi, hyvinvointiisi ja vapaa-aikaasi ja miten voit välttää näiden tilanteiden syntymisen. Tytti Laine jakaa myös hänellä toimineita tehokkaita tapoja stressinhallintaan.

Webinaari on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat päästä liiallisesta stressistä eroon töitä vähentämättä ja voida työssään paremmin! Ilmoittaudu mukaan heti ja sano stressille stop ja hyvinvoinnille hei!

Kouluttajana yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja Tytti Laine, Develooppi Oy
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän hyvinvointiaan, yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palvelujen tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksia sekä verkostoitumista. Tytti on työskennellyt satojen pienyrittäjien kanssa ja tukenut heidän hyvinvointiaan erilaisin keinoin ja menetelmin! Tytille on tärkeää, että yrittäjä voi vähintään yhtä hyvin kuin yrittäjän bisnes.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity