Etsi

johda paremmin itseäsi ja saa bisneksesi kasvuun

Johda itseäsi ja johdata bisneksesi kasvuun

Johda itseäsi ja johdata bisneksesi kasvuun

Aika

14.5.2019 | 9:30 - 10:45

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85€/hlö (+alv)
Etäkoulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Havahdutko välillä siihen, että kello lyö jo isoja lukemia ja sinulla olisi vielä paljon tehtävää? Tai että punnitset usein työpäivän aikana, mihin sinun kannattaisi panostaa aikaasi?

Itsensä johtaminen on erityisesti yrittäjälle tärkeä taito, koska yrittäjä (kuten hyvin tiedät) pitää kaikkia lankoja käsissään luotsatessaan omaa bisnestään eteenpäin. Itsensä johtamiseen kuuluu mm. omien tunteiden, roolien, työtahdin hallinta ja sisäinen puhe eli tapa, jolla puhut itsellesi. Taito johtaa itseään vaikuttaa suuresti yrittäjän koko elämään - yrityksen tehokkuuteen, myyntiin ja yrittäjän hyvinvointiin ja vapaa-aikaan.

Tule mukaan saamaan toimivia tärppejä ja keinoja, miten voit menestyä paremmin bisneksessäsi, kun osaat johtaa itseäsi tehokkaasti! Itsensä johtamista voi ja kannattaa harjoitella, sillä se tukee jokaista elämäsi osa-aluetta ei pelkästään työtäsi. Koulutukseen osallistuttuasi tiedät täsmälleen, mitä tehdä, jotta saat elämäsi sopivaan balanssiin ja bisneksesi menestymään entistäkin paremmin!

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat panostaa itsensä johtamiseen ja saavuttaa työssään onnistumisia ilman ylimääräisiä epävarmuuden ja epäselvyyden tunteita!

Kouluttaja yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja Tytti Laine, Develooppi Oy
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän hyvinvointiaan, yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palvelujen tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksia sekä verkostoitumista. Tytti on työskennellyt satojen pienyrittäjien kanssa ja tukenut heidän hyvinvointiaan erilaisin keinoin ja menetelmin! Tytille on tärkeää, että yrittäjä voi vähintään yhtä hyvin kuin yrittäjän bisnes.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity