Etsi

jaksaminen koetuksella

Jaksaminen koetuksella? Tee muutos työskentelytapaasi

Jaksaminen koetuksella? Tee muutos työskentelytapaasi

Aika

22.5.2019 | 14:00 - 15:15

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85€/hlö (+alv)
Etäkoulutus

Onko jaksamisesi välillä koetuksella ja tuntuu, ettei sinulla ole selkeää suuntaa? Tuntuuko, että päiväsi menevät joskus sellaisten pikkuasioiden hoitamiseen, jotka eivät ole välttämättömiä eivätkä tosiasiassa edistä työtäsi mitenkään?

Tiesitkö, että omia työskentelytapojasi muuttamalla jaksaisit työssäsi paremmin? Jo pienillä muutoksilla ja työpäiviesi kulun selkeytyksellä on työhösi iso merkitys! Kun väsymys painaa päälle ja aikaa menee turhaan toisarvoisista asioista huolehtimiseen, työstä usein katoaa myös luovuus ja ilo. Sitten mennään vaan eteenpäin automatisoinnilla eikä uusia ajatuksia tai ideoita enää synny. Tämä näkyy usein ulospäin myös asiakkaillesi.

Haluatko oikeasti jaksaa työssäsi paremmin ja löytää lisää luovuutta ja intoa työhösi? Tule mukaan koulutukseen ja opi uusia tapoja, joilla voit tehostaa tapaasi tehdä töitä. Saat paljon konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä, joilla voit selkeyttää työtapojasi. Lisäksi löydät käyttöösi uusia työkaluja, joiden avulla työn jäsentäminen ja rytmittäminen helpottuu huomattavasti.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat jaksaa työssään paremmin ja käyttää työaikaansa sellaisiin asioihin, jotka vievät eteenpäin. Sano hyvästit päiviäsi sekoittaville työtavoille!

Kouluttajana yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja Tytti Laine, Develooppi Oy
Tytti Laine on yrittäjyyden moniosaaja, yrittäjävalmentaja ja yrittäjien onnistumisten vauhdittaja. Hän auttaa työkseen itsensä työllistäviä huipputyyppejä eli pienyrittäjiä tukemalla heidän hyvinvointiaan, yrittäjyys- ja digiosaamistaan, palvelujen tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksia sekä verkostoitumista. Tytti on työskennellyt satojen pienyrittäjien kanssa ja tukenut heidän hyvinvointiaan erilaisin keinoin ja menetelmin! Tytille on tärkeää, että yrittäjä voi vähintään yhtä hyvin kuin yrittäjän bisnes.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85€/hlö (+alv), muille 170€/hlö (+alv).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity