Etsi

henkilöt tekevät työsopimusta

Uudistuva työaikalainsäädäntö

Uudistuva työaikalainsäädäntö

Paikka

tallenne katsottavissa milloin vain

Hinta

Maksuton jäsenille
Koulutustallenne

Työaikalainsäädäntö muuttuu. Koulutuksessa käydään läpi työaikalainsäädäntöön tehtyjä uudistuksia, uuden työaikalain soveltamisalaa, lain sisältämiä työaikajoustojen mahdollisuuksia, säännöllisen työajan määräytymistä sekä lisätyö-, ylityö- ja lepoaikasäännöksiä. Lisäksi käydään läpi vuosilomalain muutoksia liittyen sairauksista aiheutuavan työkyvyttömyyden vaikutuksista vuosilomaan.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka työssään tarvitsevat tietoa työsuhteisiin liittyvistä asioista. Koulutus sopii erityisesti työllistäville yrittäjille ja henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville sekä esimiehille.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Tallenne on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille, muille tallenteen hinta on 85 € (+alv).

Kouluttajana asiantuntija Atte Rytkönen, Suomen Yrittäjät
Atte Rytkösellä on vuosien kokemus yrittäjien neuvonnasta, kouluttamisesta sekä työmarkkinoihin ja työlainsäädäntöön liittyvästä edunvalvonnasta. Atte puhuu käytännönläheisesti työlainsäädäntöön liittyvästä juridiikasta ja ajankohtaisista lainsäädännön muutoksista sekä muutosten vaikutuksista yritysten ja yrittäjän arkeen.

p.s. Seuraava livekoulutus järjestetään 12.11.2019 etäkoulutuksena. Lisätietoja löydät täältä.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 5.6.2019 ja se on tilattavissa Suomen Yrittäjien verkkokaupasta. Materiaali sisältää videotallenteen lisäksi kouluttajan käyttämät diat. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana materiaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity