Etsi

yksilöllinen motivointi ja innostaminen

Yksilöllinen motivointi ja innostaminen

Yksilöllinen motivointi ja innostaminen

Aika

23.4.2019 | 14:30 - 16:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85€/hlö (+alv)
Etäkoulutus

Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu. Miten motivoida ja innostaa yksilöllisesti? Miten työyhteisössämme hyväksytään erilaisuutta? Tunnetko ihmiset riittävän hyvin? Osaatko nähdä erilaisuuden rikkautena? Ovatko puheliaat ja äänekkäät aina oikeassa? Kenen tahto voittaa, ketä kuunnellaan ja kuka jää tallatuksi? Kuka on viime kädessä vastuussa työyhteisön vuorovaikutuksesta?

Ihmisten erilaisuus on oikein käytettynä jokaisen työyhteisön mahtava rikkaus. Hyvä ja pätevä esimies kykenee näkemään erilaisuuden haasteista huolimatta mahdollisuutena. Erilaiset ihmiset ovat työyhteisön voimavara, jota tulisi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla ja päästä näin parhaisiin tuloksiin ja toivottuihin tavoitteisiin. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa työkaluja erilaisten ihmisten onnistumistekijöiden  ja motivoitumisen aiheiden tunnistamiseen. Koulutus auttaa löytämään omia vahvuuksia ja konkreettiset kehityskohteita erilaisten ihmisten motivoinnissa ja innostamisessa.

Koulutuksen sisältöä

 • Kun innostuu, niin onnistuu. Kun onnistuu, niin innostuu.
  • Motivoinnin portaat. Mistä minä motivoidun ja innostun?
  • Kerran päivässä, kerran viikossa, kerran kuussa.
  • Rehellisyys ja luottamus motivoinnin ja innostamisen takana.
  • Erilaiset viestintätyylit, vastaanottamis- ja hahmottamistavat
  • Erilaisuuden Roolikartta
 • Innostujatyypit ja -tyylit
  • Miten osaan muokata ja mukauttaa omaa viestintääni vastapuolen viestintätyylin mukaan?
  • Skaalaus vuorovaikutuksen parantajana.
  • Miten tulkitsen erilaisuutta: positiivinen - negatiivinen erilaisuus
  • Osaanko pitää puoliani?
  • Miten vakuutan erilaiset ihmiset omalla viestinnälläni?

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy 
Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenille 85€/hlö (+alv), muille 170 €/hlö (+alv).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity