Etsi

kuvituskuva hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin perusteet – vankka pohja yrityksen nettisivuille

Hakukoneoptimoinnin perusteet – vankka pohja yrityksen nettisivuille

Aika

9.6.2019 | 12:00

Paikka

tallenne katsottavissa koska vain omalla koneella

Hinta

85€ (+alv)
Koulutustallenne

Sana ”googlaaminen" on iskostunut monen ihmisen arkikieleen. Hyvin iso osa ostopäätöksen ensiaskeleista syntyy jo hakukoneessa. Miksi et siis kehittäisi yrityksesi nettisivuja hakukoneystävällisiksi?

Onnistuneen hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla yrityksesi nettisivut saavat vankan pohjan sijoittua hyvin Googlessa ja muissa hakukoneissa tärkeimmillä hakusanoilla. Hakukoneoptimoidut yrityksen nettisivut ovat selkeämmät ennen kaikkea käyttäjille eli asiakkaillesi, mutta myös hakukoneroboteille, jotka käyvät yrityksesi nettisivuja lävitse. Liikenne hakukoneista on maksutonta eli et maksa orgaanisten hakutulosten klikeistä.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) koulutuksessa opit perusteet hakukoneista ja hakukoneoptimoinnista nettisivujen kehittämisen näkökulmasta. Käymme käytännön esimerkein lävitse, miten etsiä yrityksellesi sopivimpia hakusanoja ja mitä pitää ottaa huomioon sisällössä ja teknisessä ympäristössä.­­

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärtää hakukoneoptimoinnin perusteita.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana SEO Specialist Riku Suvioja, Quru Oy

Riku Suvioja työskentelee Qurulla SEO Specialistina hakukoneoptimoinnin parissa. Hänen työnkuvaansa liittyy laaja-alaisesti hakukoneoptimoinnin eri osa-alueet sisällön tuottamisesta ja optimoinnista hakusanojen tutkimukseen ja analysointiin sekä tekniseen osaamiseen. Asiakkaita löytyy isoista globaaleista yrityksistä pienempiin kotimaisiin yrityksiin. Hakukoneoptimoinnin työssä Rikua kiehtoo sen moninaisuus ja se, että hakukoneoptimointi ei ole aina vain yksi projekti vaan työkenttä elää koko ajan.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 18.4.2019 ja se on ostettavissa 9.6.2019 asti. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity