Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

hakukonemarkkinointia

Hakukonemainonnan perusteet

Hakukonemainonnan perusteet

Paikka

koulutustallenne

Hinta

85 € (+alv)
Koulutustallenne

Oletko pohtinut, kuinka kasvattaa yrityksesi tuotteiden tai palveluiden näkyvyyttä hakukoneissa? Tiedätkö mikä on Google Ads ja miten se voi olla yrityksellesi avuksi? Haluatko saada mainoksesi näkymään juuri sillä hetkellä, kun asiakkaat hakevat Googlesta yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja?

Hakukonenäkyvyys on tärkeää mille tahansa yritykselle. Hakukonemainonta (Search Engine Marketing, SEM) tuo näkyvyyttä brändillesi sopivimpien avainsanojen avulla ja on kustannustehokas tapa edistää myyntiä.

Tässä koulutuksessa opetellaan hakumainonnan perusteet ja käydään läpi miten Google ja Google Ads toimii. Saat neuvoja miten rakentaa tehokas avainsanalistaus ja kuinka kirjoittaa toimiva mainos. Koulutuksessa käydään läpi hakumainonnan keskeisimmät termit ja käytännöt, jotta yrittäjä osaa perustaa oman mainostilin ja rakentaa mainoskampanjoita.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia hakumainonnan periaatteet.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Senior Online Marketing Strategist Emil Siniketo, Quru

Emil Siniketo työskentelee Qurulla digitaalisen mainonnan ja analytiikan parissa ja auttaa asiakkaita ymmärtämään mitä digimainonta on ja miten eri lähteiden kautta tukea liiketoiminnallisia tavoitteita. Emilin työssä hänen mielestään kiinnostavinta on mitattavuus, dataan pohjautuvat oivallukset ja niiden hyödyntäminen yhdessä asiakkaan kanssa.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 4.9.2019. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity