Etsi

hakukonemarkkinointia

Hakukonemainonnan perusteet

Hakukonemainonnan perusteet

Aika

4.9.2019 | 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Oletko pohtinut, kuinka kasvattaa yrityksesi tuotteiden tai palveluiden näkyvyyttä hakukoneissa? Tiedätkö mikä on Google Ads ja miten se voi olla yrityksellesi avuksi? Haluatko saada mainoksesi näkymään juuri sillä hetkellä, kun asiakkaat hakevat Googlesta yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja?

Hakukonenäkyvyys on tärkeää mille tahansa yritykselle. Hakukonemainonta (Search Engine Marketing, SEM) tuo näkyvyyttä brändillesi sopivimpien avainsanojen avulla ja on kustannustehokas tapa edistää myyntiä.

Tässä koulutuksessa opetellaan hakumainonnan perusteet ja käydään läpi miten Google ja Google Ads toimii. Saat neuvoja miten rakentaa tehokas avainsanalistaus ja kuinka kirjoittaa toimiva mainos. Koulutuksessa käydään läpi hakumainonnan keskeisimmät termit ja käytännöt, jotta yrittäjä osaa perustaa oman mainostilin ja rakentaa mainoskampanjoita.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia hakumainonnan periaatteet.

Kouluttajana Senior Online Marketing Strategist Emil Siniketo, Quru

Emil Siniketo työskentelee Qurulla digitaalisen mainonnan ja analytiikan parissa ja auttaa asiakkaita ymmärtämään mitä digimainonta on ja miten eri lähteiden kautta tukea liiketoiminnallisia tavoitteita. Emilin työssä hänen mielestään kiinnostavinta on mitattavuus, dataan pohjautuvat oivallukset ja niiden hyödyntäminen yhdessä asiakkaan kanssa.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity