Etsi

hakukonemarkkinointia

Hakukonemainonnan perusteet

Hakukonemainonnan perusteet

Aika

9.6.2019 | 12:00

Paikka

tallenne katsottavissa omalla koneella koska vain

Hinta

85 € (+alv)
Koulutustallenne

Hakukonenäkyvyys on tärkeää mille tahansa yritykselle. Hakukonemainonta tuo näkyvyyttä brändillesi sopivimpien avainsanojen avulla ja on kustannustehokas tapa edistää myyntiä. Tässä koulutuksessa opetellaan hakumainonnan perusteet. Opit miten Google ja Google Ads toimii. Saat neuvoja miten rakentaa tehokas avainsanalistaus ja kuinka kirjoittaa toimiva mainos. Koulutuksessa käydään läpi hakumainonnan keskeisimmät termit ja käytännöt, jotta yrittäjä osaa perustaa oman mainostilin ja rakentaa mainoskampanjoita.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia hakumainonnan periaatteet.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Senior Online Marketing Strategist Emil Siniketo, Quru

Emil Siniketo työskentelee Qurulla digitaalisen mainonnan ja analytiikan parissa ja auttaa asiakkaita ymmärtämään mitä digimainonta on ja miten eri lähteiden kautta tukea liiketoiminnallisia tavoitteita. Emilin työssä hänen mielestään kiinnostavinta on mitattavuus, dataan pohjautuvat oivallukset ja niiden hyödyntäminen yhdessä asiakkaan kanssa.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 30.4.2019 ja se on ostettavissa 9.6.2019 asti. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity