Etsi

google analytics kaavioita

Google Analytics ja web-analytiikka tutuksi

Google Analytics ja web-analytiikka tutuksi

Aika

23.6.2019 | 12:00

Paikka

tallenne katsottavissa omalla koneella koska vain

Hinta

85€ (+alv)
Koulutustallenne

Google Analytics on loistava työkalu digitaalisen markkinoinnin tulosten ja verkkosivuston toiminnan seuraamiseen. Tässä koulutuksessa opit Google Analyticsin perusteet ja tiedät jatkossa, miten seurata miten sivustosi toimii - mistä verkkosivustosi kävijät tulevat, mitä he sivustollasi tekevät ja mikä osa kävijöistä tekee ostoksen tai jättää sivustosi kautta yhteydenottopyynnön. Lisäksi käymme läpi käytännön vinkkejä, miten verkkosivustoa tai digitaalista markkinointia voi tulosten perusteella kehittää edelleen.

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka haluavat oppia hyödyntämään Google Analyticsiä käytännönläheisesti. Saadaksesi koulutuksesta eniten irti, sinulla (tai yritykselläsi) olisi hyvä olla Google Analytics -tili luotuna ja seuranta asennettuna verkkosivuille.

OSTA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Senior Consultant Sanna Åman, Quru Oy

Sannalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluiden ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä web-analytiikkatyökalujen avulla, ja yhteensä yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta liiketoiminnasta ja markkinoinnista. Sannan toimenkuvan ytimessä on auttaa yrityksiä ymmärtämään ja seuraamaan, miten heidän verkkopalvelunsa tai digitaalinen markkinointinsa toimii ja löytää tapoja tulosten parantamiseksi sekä digitaalisten palveluiden käyttäjien että liiketoiminnan näkökulmasta. Hän on myös kouluttanut vuodesta 2014 mediatoimistoja ja muita Google Analyticsia hyödyntäviä yrityksiä Googlen puolesta Suomessa.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 4.6.2019 ja se on ostettavissa 23.6.2019 asti. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenne on katsottavissa kaikilla laitteilla, joissa on internetyhteys.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity