Etsi

Brexitinfo yrityksillle

Brexitinfo yrityksillle

Aika

4.6.2019 | 14:00 - 15:15

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Britannian eropäivä siirtyi lokakuulle. Vai siirtyikö? Lähteekö Britannia EU:sta ja millä ehdoin? Saadaanko erosopimus voimaan ja mitä se tarkoittaa? Vai onko käsillä sopimukseton ero ja miten yritysten tulisi varautua siihen? Miten tämä kaikki vaikuttaa Suomeen ja vientiin?

Webinaarissa aihetta alustavat ulkoministeriön kauppapoliittisten kysymysten brexit-koordinaattori Kristiina Kauppinen, Päivi Raukio Tullin yritysneuvonnasta sekä Bengt Westerholm Beweship Oy:stä. Webinaarin aikana on myös mahdollista esittää kysymyksiä.

Brexitistä ja siihen valmistautumisesta voit lukea lisää mm. Yrittäjän ABC:stä ja Yrittajat.fi uutisista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Webinaari on maksuton ja tarkoitettu vain Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille. Ilmoittautuneiden jäsenyydet tarkastetaan. Ilmoittautuminen sulkeutuu koulutuksen alkaessa.

Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Tietoa ilmoittautumisesta

Ilmoittautuaksesi webinaariin, syötä lomakkeessa pyydetyt tiedot (nimi, sähköposti ja tieto jäsenyydestä ovat pakollisia) ja klikkaa Register-painiketta.

Saat osallistumislinkin sisältävän ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen, sekä muistutuksen päivää ennen ja tuntia ennen koulutusta. Jos ilmoittautumisvahvistusta ei kuulu, tarkasta myös roskapostisi. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistusviestit ovat osin englanninkielisiä.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu Suomen Yrittäjien jäsenille.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity