Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Brexitinfo yrityksillle

Brexitinfo yrityksillle

Aika

8.10.2019 | 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Iso-Britannia eroaa EU:sta lokakuun lopussa. Millä ehdoilla Iso-Britannia EU:sta lähtee? Mitä tarkoittaa ns. kova brexit? Miten yritysten tulisi varautua eroon? Miten tämä kaikki vaikuttaa Suomeen ja yritysten toimintaan?

Webinaarissa aihetta alustavat ulkoministeriön kauppapoliittisten kysymysten brexit-koordinaattori Kristiina Kauppinen ja Päivi Raukio Tullin yritysneuvonnasta. Puhujille on mahdollista esittää myös kysymyksiä.

Brexitistä ja siihen valmistautumisesta voit lukea lisää mm. Yrittäjän ABC:stä ja Yrittajat.fi uutisista.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.


Tietoa ilmoittautumisesta

Ilmoittautuaksesi webinaariin, syötä lomakkeessa pyydetyt tiedot (nimi, sähköposti, yritys ja tieto jäsenyydestä ovat pakollisia) ja klikkaa Register-painiketta.

Saat osallistumislinkin sisältävän ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen, sekä muistutuksen päivää ennen ja tuntia ennen koulutusta. Jos ilmoittautumisvahvistusta ei kuulu, tarkasta myös roskapostisi. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistusviestit ovat osin englanninkielisiä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity