Etsi

mies ja punainen sateenvarjo kadulla

Erilaistu tai kuihdu - brändin rakentamisen välttämättömyys

Erilaistu tai kuihdu - brändin rakentamisen välttämättömyys

Aika

13.9.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Digitaalisessa ajassa asiakkaiden vaihtoehdot ovat runsaammat kuin koskaan. Yritykset eivät enää löydä asiakkaita, vaan asiakkaat löytävät yrityksen. Brändi on kaiken kokoisille yrityksille avainasemassa kilpailussa asiakkaista.

Koulutuksen sisältöä

  • Mikä brändi on
  • Miksi brändi on pk-yritykselle elintärkeä
  • Brändi liiketoiminnan työkaluna
  • Mitä jokainen yritys voi tehdä brändin rakentamiseksi
  • Käytännön esimerkkejä

Koulutus sopii jokaiselle tuotteitaan ja palveluitaan myyvälle, jolla on syytä terävöittää erottumistaan kilpailukentässä ja markkinoida tehokkaammin. Jokaiselle yritykselle, jolla on tavoitteena kasvattaa kannattavuuttaan ja yrityksensä arvoa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana toimitusjohtaja Petri Uusitalo, Bränditoimisto Sold Oy

Brändi & Business -kirjan kirjoittaja, yrittäjä Petri Uusitalo on pitkän linjan brändiosaaja, palkittu mainonnan ammattilainen ja markkinointistrategi.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity