Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Aika

28.2.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Onko sinulla asiantuntemusta, josta asiakkaat eivät tiedä? Tarvitsetko uusia kanavia asiakkaiden hankkimiseen? Tai onko sinulla tuore blogi, mutta et saa teksteistäsi houkuttelevia?

Blogi on edullinen ja tehokas keino markkinoida omaa osaamistaan, kun sen tekee hyvin. Toisaalta blogi voi olla aikasyöppö, jos blogitekstin idea ei ole kirkas tai blogin kirjoittaminen ei ole tuttua työtä. Koulutuksessa saat perustiedot siitä, miten napakka blogiteksti ideoidaan ja kirjoitetaan ja kuinka se otsikoidaan vetävästi. 

Koulutuksen sisältöä:

  • Miten blogi auttaa sinua ja yritystäsi erottautumaan muista
  • Miten loistavasta ideasta rajataan kiinnostava näkökulma
  • Millainen on hyvän blogitekstin alku ja kuinka se kirjoitetaan
  • Millaista kieltä blogissa kannattaa käyttää
  • Miten blogiin saa henkilökohtaisen otteen ja miksi sinun mielipiteesi kiinnostaa lukijaa
  • Millainen on hyvä otsikko ja miten se tehdään

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot hyödyntää blogia markkinoinnissasi ja haluat oppia kirjoittamaan timanttisia blogitekstejä. Blogisi voi olla vasta suunnittelun asteella tai olet jo perustanutkin blogin, mutta kaipaat ryhtiä ja suuntaa teksteillesi. Erityisen hyvin koulutus soveltuu asiantuntijayrittäjille.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana toimittaja ja kirjoituskouluttaja Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulu
Mari on kokenut toimittaja ja kirjoituskouluttaja, joka on työskennellyt lähes 15 vuotta toimittajana. Hän on kirjoittanut lukuisiin Suomen eturivin lehtiin sekä kouluttanut  satoja eri alojen asiantuntijoita kirjoittamaan paremmin. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokursseille on osallistunut yli 1 300 eri alojen asiantuntijaa.

p.s. Jos kaipaat uutta virtaa blogiisi, jota olet kirjoittanut jo pidempään, tule mukaan Yritysblogi lentoon! -etäkoulutukseen. Lisätietoja täältä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity