Etsi

Emergency banner

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Onnistunut kehityskeskustelu

Onnistunut kehityskeskustelu

Aika

24.1.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Käydäänkö teillä kehitys-, valmennus- tai tavoitekeskusteluita? Työpaikan keskustelut ovat vuoropuhelua esimiehen ja alaisen välillä.

Koulutuksen sisältöä

  • Taitavan esimiehen vuorovaikutus
  • Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään
  • Erilaisuuden hyväksyminen, tulla kuulluksi, ennakointi ja sitoutuminen osana työtäni
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Päähuomio tässä koulutuksessa on kehittymisessä vakuuttavaksi esimieheksi keskustelujen vetäjänä, henkilökohtaisten vuorovaikutustaitojen vahvistaminen ja rohkeuden lisääntyminen vakuuttavuutta vaativissa haasteellisissa tilanteissa. Koulutuksesta saat mukaasi käytännön työkaluja onnistuneen kehitys/tavoitekeskustelun vetämiseen sekä tunnistat itsellesi toimivimmat viestintä- ja vuorovaikutustyylit vetää keskusteluja. Vahvistat käsitystäsi omista vahvuuksistasi ja niiden hyödyntämisestä sekä opit tunnistamaan henkilökohtaisia kehityskohteitasi ja uskallat tarttua niiden kehittämiseen.

Koulutus sopii kaikille, joiden työkuvaan kuuluu käydä erilaisia kehitys-, valmennus- tai tavoitekeskusteluita.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity