Etsi

Emergency banner

Vakuttava ja vaikuttava esimies

Vakuuta ja vaikuta esimiehenä

Vakuuta ja vaikuta esimiehenä

Aika

23.8.2019 | 9:30 - 11:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Unohda nöyristely ja alistuminen ja samalla myös turha pörhistely. Uskalla nostaa kissa pöydälle pelkäämättä vastapäistä tiikeriä. Luota itseesi ja ammattitaitoosi.

Koulutuksen sisältöä

  • Näin olen vakuuttava, vaikuttava ja luotettava esimies
  • Kaveriesimies ei pärjää
  • Sukupuolien väliset erot ja minimipalaute.
  • Viljele, vaadi ja vahdi päivämääriä.
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Koulutuksesta saat mukaasi käytännön työkaluja vakuuttavaan ja vaikuttavaan esimiestyöhön. Tunnistat toimivimmat viestintä- ja vuorovaikutustyylit sekä tavat toimia tai jättää reagoimatta esimiehen haasteellisissa tilanteissa. Pääset vahvistamaan omia vuorovaikutustaitojasi ja rohkeutesi lisääntyy vakuuttavaa viestintää vaativissa tilanteissa. Osaat lukea vastapuolta ja hyödyntää hänen sanatonta viestintäänsä. Opit tunnistamaan vahvuutesi sekä henkilökohtaiset kehitettävät osa-alueet ja tarttua niiden kehittämiseen.

Koulutus sopii kaikille esimiestyötä tekeville. Erityisesti koulutus sopii tuoreille esimiehille.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity