Etsi

Emergency banner

taitava palaute ja kiitos

Taitava palautteenanto ja puheeksiotto

Taitava palautteenanto ja puheeksiotto

Aika

31.3.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Koulutuksesta saat konkreettisia ja käytännönläheisiä työkaluja palautteenanto- ja puheeksiottotilanteisiin. Vuorovaikutustaitosi parantuvat ja rohkeutesi lisääntyy haasteellisissa puheeksiottotilanteissa ja työyhteisössä. Opit tunnistamaan ja hallitsemaan omia tunnetilojasi haastavissa tilanteissa. Löydät henkilökohtaiset vahvuutesi ja konkreettiset kehityskohteesi palautteenanto-, puheeksiotto- ja puuttumistilanteissa.

Koulutuksen päähuomio on palautteen annon, varhaisen välittämisen ja puheeksi ottamisen taidoissa mm. sairauspoissaolojen ja työn vaatimusten tavoittamisessa, erilaisten ihmisten oikeanlaisessa huomioimisessa sekä taitavassa vuorovaikutuksessa haasteellisissakin tilanteissa.

Koulutuksen sisältöä

  • Taitava palautteen anto ja puheeksi otto
  • Miten saat parhaan kontaktin ja viestisi perille sekä löydät oikean kanavan
  • Näin kuuntelen ja taltutan hankalan ihmisen
  • Riittämättömyyden ja suuttumuksen tunteet
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni
  • Palautteenannon ja puheeksioton työkalupakki

Koulutus sopii kaikille esimiehille, projektipäälliköille ja henkilöstöhallinnossa työskenteleville, jotka antavat työssään palautetta tai ovat asemassa, jossa varhaisen puuttumisen ja puheeksioton tilateet voivat tulla vastaan.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity