Etsi

Onnistunut asiakaskohtaaminen

Kehitä vuorovaikutustaitojasi ja onnistu asiakaskohtaamisessa!

Kehitä vuorovaikutustaitojasi ja onnistu asiakaskohtaamisessa!

Aika

11.12.2019 | 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Hyvä asiakkaan kohtaaminen luo asiakkaalle myös hyvän asiakaskokemuksen. Ei siis ole yhdentekevää, miten asiakas kohdataan niin kasvokkain, puhelimessa tai esimerkiksi sähköpostin tai some-kanavien välityksellä eri tilanteissa. Sanavalinnat, kielenkäyttö, viestintä yleensä sekä kehon kieli korostuvat eri tavalla eri asiakastilanteissa. Kun tiedostaa, miten kannattaa missäkin tilanteessa toimia ja miten esittää asia, onnistuu asiakkaan kohtaaminen missä tilanteessa tahansa!

Koulutuksen sisältöä

  • Mitä on viestintä ja mistä viestintä muodostuu?
  • Minä, mieli ja kieli asiakaskohtaamisissa
  • Asiakkaan kohtaaminen käytännössä
  • Vinkkejä asiakastapaamisen tai -tilanteen valmistautumiseen, hoitamiseen ja jälkihoitoon
  • Vinkkejä jatkoon

Koulutus sopii kaikille asiakastyötä tekeville, jotka haluavat saada käytännön vinkkejä erilaisiin asiakastilanteisiin, tarvitsevat eväitä haasteellisten asiakastilanteiden hoitamiseen ja haluavat hyödyntää ihmisten erilaisuutta omassa toiminnassaan.

Kouluttajana Jarmo Selin, SelinSelin®

Jarmo Selin on toiminut yli 30 vuotta yrittäjänä toiminut yritys- ja muutosvalmentajana, sparraajana ja yritystoiminnan kehittäjänä. Hän on vetänyt monia myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen kehittämis- ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea ja auttanut lukuisia eri alan yrityksiä ja yrittäjiä saamaan uutta potkua tekemiseensä. Hän on myös kirjoittanut kirjoja, äänikirjoja, artikkelisarjoja ja eOppaita myynnistä ja johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity