Etsi

Emergency banner

Nujerra myynnin nakertajat

Nujerra myyntityön Nakertajat 4% Taktiikalla!™

Nujerra myyntityön Nakertajat 4% Taktiikalla!™

Aika

8.11.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Oletko jo törmännyt yrityksesi myyntityön Nakertajaan? Se on se pieni jokin, joka nakertaa pikkuhiljaa ja syö palan kerrallaan mm. työn tekemisen tuottavuutta, yrityksen tuloksentekokykyä, työilmapiiriä, hyvää johtamista, myyntitulosta, asiakastyytyväisyyttä tai toiminnan sujuvuutta. Se on se pieni jokin, jonka on annettu ajan myötä syntyä ja kasvaa, asettua taloksi ja kalustaa se mieleisekseen. Nakertajan nujertaminen tarvitsee usein kunnon aseet ja määrätietoisen otteen. Askel kerrallaan. Asia kerrallaan. Loppuun asti. Tässä koulutuksessa saat eväitä tunnistaa, tiedostaa ja nujertaa yrityksesi myyntityön Nakertaja™.

Koulutuksen sisältöä:

  • Mikä on myyntityön Nakertaja™ ja miten se toimii
  • Miten tunnistaa oman yrityksen myyntityön Nakertajan toiminta
  • Miten nujertaa myyntityön Nakertaja
  • Käytännön vinkkejä ja vihjeitä

Koulutus sopii kaikille myynnissä ja myynnin esimiestehtävissä toimiville, jotka haluavat oppia tunnistamaan, mitkä ovat myynnin keskeisimmät Nakertajat ja miten ottaa ne parempaan hallintaan, saada enemmän aikaan tekemällä oikeita asioita pienten askelten taktiikalla ja parantaa myyntitulostaan.

Kouluttaja Erica Selin, SelinSelin®

Erica Selin on toiminut yli 30 vuotta yrittäjänä, yritys- ja muutosvalmentajana, sparraajana ja yritystoiminnan kehittäjänä. Hän on vetänyt monia myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen kehittämis- ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea ja auttanut lukuisia eri alan yrityksiä ja yrittäjiä saamaan uutta potkua tekemiseensä. Hän on myös kirjoittanut kirjoja, äänikirjoja, artikkelisarjoja ja eOppaita myynnistä ja johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity