Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

brändin merkitys B2B myynnissö erilainen kukka

Brändin tärkeys digitalisoituvassa B2B myynnissä

Brändin tärkeys digitalisoituvassa B2B myynnissä

Aika

25.10.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Digitalisoituminen muuttaa voimakkaasti B2B tuotteiden ja palveluiden kauppaa. Tutkimusten mukaan ostopäätökseen osallistuvien ihmisten määrä kasvaa, asiakkaat haluavat entistä enemmän etsiä tietoa itse, myyjän edustaja pääsee vaikuttamaan entistä myöhemmin ja erottuvan brändi tärkeys korostuu.

Sisältö:

  • B2B ostamista muuttavat trendit
  • Asiakkaan erilaisten ostajapersoonien ja päätöksentekomotiivien huomioimisen tärkeys
  • Brändin, markkinoinnin ja tiedon löydettävyyden merkitys B2B liiketoiminnassa
  • Mitä jokainen B2B yritys voi tehdä vahvistaakseen brändiään ja asemaansa asiakkaan valintatilanteessa

Koulutus on tarkoitettu kaikille B2B yrityksen kaupallisesta menestyksestä, myynnistä, viestinnästä tai markkinoinnista vastaaville.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Senior Advisor Petri Uusitalo, Proof Advisory Oy

Brändi & Business -kirjan kirjoittaja, yrittäjä Petri Uusitalo on pitkän linjan brändistrategi ja palkittu markkinoinnin ammattilainen. Petrin brändiaiheiset koulutukset Suomen Yrittäjille ja hänen vetämänsä koulutuspäivät Brändin johtamisesta Markkinointi-Insitituutissa ja Rastorissa ovat keränneet kiitosta osallistujilta.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity