Etsi

Kuluttajaoikeuden perusteet

Kuluttajaoikeuden peruskysymyksiä

Kuluttajaoikeuden peruskysymyksiä

Aika

3.9.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Koulutuksessa käydään läpi kuluttajansuojalainsäädännössä elinkeinonharjoittajalle asetettavia vaatimuksia kuten kuluttajan oikeuksiin, takuuseen ja virhevastuuseen liittyviä kysymyksiä.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka ovat tekemisissä kuluttajasuojalainsäädännön kysymysten kanssa ja haluat oppia perusteet lainsäädäntöön liittyen.

Kouluttajana asiantuntija Marjut Viding, Suomen Yrittäjät
Marjut Viding on Suomen Yrittäjien yrityslainsäädännön asiantuntija, joka vastaa mm. kuluttajaoikeuteen liittyvistä kysymyksistä. Juristin koulutuksen lisäksi hän on kauppatieteen maisteri.

Koulutus järjestetään osana EU:n Consumer Law Ready -hanketta, joka on kuluttajaoikeuteen erikoistunut koulutusohjelma pk-yrityksissä työskenteleville henkilöille.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutukseen sisältyy varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity