Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uudistunut työaikalainsäädänto

Uudistunut työaikalainsäädänto

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton jäsenille
Koulutustallenne

Työaikalainsäädäntö muuttui 1.1.2020. Koulutuksessa käydään läpi työaikalainsäädäntöön tehtyjä uudistuksia, uuden työaikalain soveltamisalaa, lain sisältämiä työaikajoustojen mahdollisuuksia, säännöllisen työajan määräytymistä sekä lisätyö-, ylityö- ja lepoaikasäännöksiä. Lisäksi käydään läpi vuosilomalain muutoksia liittyen sairauksista aiheutuavan työkyvyttömyyden vaikutuksista vuosilomaan.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka työssään tarvitsevat tietoa työsuhteisiin liittyvistä asioista. Koulutus sopii erityisesti työllistäville yrittäjille ja henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville sekä esimiehille.

Kouluttajana asiantuntija Atte Rytkönen, Suomen Yrittäjät

Atte Rytkösellä on vuosien kokemus yrittäjien neuvonnasta, kouluttamisesta sekä työmarkkinoihin ja työlainsäädäntöön liittyvästä edunvalvonnasta. Atte puhuu käytännönläheisesti työlainsäädäntöön liittyvästä juridiikasta ja ajankohtaisista lainsäädännön muutoksista sekä muutosten vaikutuksista yritysten ja yrittäjän arkeen.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 12.11.2019. Hintaan kuuluu videotallenteen lisäksi koulutuksen materiaali. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen.

Tallenne on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille, muille sen hinta on 85 € (+alv).


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity