Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yritysblogi lentoon!

Yritysblogi lentoon!

Aika

28.4.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Kuinka saada lisää lukijoita, motivaatiota ja jatkuvuutta blogin kirjoittamiseen? Tuntuuko blogin kirjoittaminen pakkopullalta vai unohtuuko sen päivittäminen välillä kokonaan? Etkö saa teksteissä kuulumaan omaa persoonaasi tai hukkuvatko kuivan asialliset tekstit omaan harmauteensa?

Koulutuksessa kuulet suunnittelemisen ja kirjoittamisen tavoista, joiden avulla saat tekstien työstämisestä työarkeesi solahtavan rutiinin. Koulutus herättelee myös tarkastamaan ja kirkastamaan blogin tavoitteen, jotta tekstien julkaiseminen tukee omaa yritystoimintaa.

Opit lisäksi saamaan blogiteksteissä oman äänesi paremmin kuuluville, jotta tekstit eivät jää vain asiallisen toteaviksi.

Koulutuksen jälkeen:

  • Tiedät, miten saat blogisi tavoitteesta kirjoittamisellesi johtotähden
  • Sinulla on koko joukko käytännöllisiä tekstien ideoinnin, suunnittelun ja kirjoittamisen vinkkejä, jotka helpottavat säännöllistä kirjoittamista ja julkaisemista
  • Pääset valmiiden mallipohjien avulla muokkaamaan yritysblogillesi sisältökalenterin
  • Olet rohkeampi kirjoittaja ja tiedät, miten teksteissä kannattaa tuoda esiin omia näkemyksiä, tarinoita ja esimerkkejä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot hyödyntää blogia markkinoinnissasi, haluat oppia kirjoittamaan timanttisia blogitekstejä ja jolla on jo jonkin verran kokemusta blogin kirjoittamisesta.  Erityisen hyvin koulutus soveltuu asiantuntijayrittäjille.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ (VERKKOKAUPPA)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella (toimita samalla yrityksen laskutustiedot).

Kouluttajana Sanna Sevänen tai Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulu

Mari ja Sanna ovat kokeneita toimittajia ja kirjoituskouluttajia. He ovat kirjoittaneet lukuisiin Suomen eturivin lehtiin sekä kouluttaneet satoja eri alojen asiantuntijoita kirjoittamaan paremmin. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokursseille on osallistunut yli 1 300 eri alojen asiantuntijaa.

p.s. Jos kaipaat oppia blogikirjoittamisen perusteista, ilmoittaudu mukaan Näin kirjoitat hyvän blogitekstin -etäkoulutukseen. Lisätietoja täältä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity