Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Näin suunnittelet toimivan verkkosivun yrityksellesi

Opi kirjoittamaan asiakaslähtöisiä verkkosisältöjä

Opi kirjoittamaan asiakaslähtöisiä verkkosisältöjä

Aika

17.10.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Ovatko yrityksesi tiedot houkuttelevasti esillä verkkosivuilla? Tiedätkö, mitä tietoja asiakkaat etsivät ja miten vastaat asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman selkeillä teksteillä? Oletko luomassa uusia verkkosivuja vai kaipaavatko vanhat sivusi kipeästi päivitystä?

Ilman verkkosivuja yritys on nykyaikana tuskin edes olemassa, mutta lisäksi sivuille tarvitaan sisältöä, joka palvelee asiakkaita mahdollisimman hyvin. Kun osaat kertoa ymmärrettävästi ja tavallisella kielellä, mitä myyt, on asiakas jo monta askelta lähempänä ostopäätöstä. Koulutuksessa opit, miten kirjoitat asiakaslähtöisiä, helposti ymmärrettäviä ja houkuttelevia sisältöjä verkkosivuillesi.

Koulutuksen sisältöä:

  • Mitä ja miten asiakkaat verkkosivuilta hakevat
  • Miten otsikoit sivusi houkuttelevasti
  • Miten aiheet kannattaa jäsennellä sivuston ja yhden sivun sisällä
  • Millaista on ymmärrettävä ja selkeä teksti
  • Miten löydän ydinviestin ja miksi se pitää kertoa heti alussa
  • Mitä asiakkaasta pitää tietää (tai pystyä kuvittelemaan) houkuttelevien sisältöjen kirjoittamiseksi

Koulutus sopii kenelle tahansa yrittäjälle, joka haluaa, että asiakkaat löytävät yrityksen tuotteiden ja palveluiden pariin verkkosivujen avulla. Koulutuksessa ei käsitellä verkkokauppojen tuotekuvausten eikä puhtaiden myyntisivujen kirjoittamista.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Sanna Sevänen tai Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulu

Sanna ja Mari ovat kokeneita toimittajia ja kirjoituskouluttajia, jotka ovat työskennelleet yli 15 vuotta toimittajina. Yhdessä he ovat kirjoittaneet kaikkiin Suomen eturivin lehteen sekä kouluttaneet  satoja eri alojen asiantuntijoita kirjoittamaan paremmin.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity