Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

digitaalinen markkinointi ja tietokone

Digitaalisen markkinointistrategian perusteet

Digitaalisen markkinointistrategian perusteet

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Kaupankäynnin ja tiedonhaun siirtyessä yhä enemmän verkkoon, jokaisen yrittäjän on välttämätöntä hallita online-markkinoinnin perusteet. Tämän koulutuksen avulla ymmärrät online-markkinoinnin elementit sekä luot yrityksellesi selkeän suunnitelman.

Koulutuksen sisältöä

  • Asiakkaan polun (customer journey) kartoitus
  • Tehokkaiden nettisivujen perusteet
  • (Markkinointi)strategian tekeminen
  • Kanavien tunnistaminen ja käyttäminen
  • Oman (online)markkinointistrategian suunnittelu

Koulutus soveltuu aloittelevalle ja kokeneelle yrittäjälle sekä työntekijälle, joka haluaa joko vahvistaa tai aloittaa yrityksen näkyvyyden ja markkinoinnin digitaalisissa kanavissa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Reidar Wasenius, Tieturi Oy
Reidar Wasenius on Suomen eturivin IT-kouluttajia. Hän on auttanut ihmisiä hyödyntämään uusimpia tietotekniikan ratkaisuja jo 35 vuoden ajan. Reidarin monipuolinen tausta sekä yrittäjien että kansainvälisten suuryritysten parissa on antanut hänelle vahvaa liiketoiminnan osaamista, jonka ansiosta osallistujat saavat aina heitä parhaiten palvelevaa koulutusta.

Reidar avaa monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeän sujuvasti ja innostavasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hänen suosituimpia osaamisalueitaan tällä hetkellä ovat sosiaalisen median tehokas hyödyntäminen, digitaalinen markkinointi ja Googlen työkalut.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 8.10.2019. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi tilauksen jälkeen. Tallenteen kesto noin 90 min.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity