Etsi

digitaalinen markkinointi ja tietokone

Digitaalisen markkinointistrategian perusteet

Digitaalisen markkinointistrategian perusteet

Aika

8.10.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Kaupankäynnin ja tiedonhaun siirtyessä yhä enemmän verkkoon, jokaisen yrittäjän on välttämätöntä hallita online-markkinoinnin perusteet. Tämän koulutuksen avulla ymmärrät online-markkinoinnin elementit sekä luot yrityksellesi selkeän suunnitelman.

Koulutuksen sisältöä

  • Asiakkaan polun (customer journey) kartoitus
  • Tehokkaiden nettisivujen perusteet
  • (Markkinointi)strategian tekeminen
  • Kanavien tunnistaminen ja käyttäminen
  • Oman (online)markkinointistrategian suunnittelu

Koulutus soveltuu aloittelevalle ja kokeneelle yrittäjälle sekä työntekijälle, joka haluaa joko vahvistaa tai aloittaa yrityksen näkyvyyden ja markkinoinnin digitaalisissa kanavissa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Reidar Wasenius
Reidar Wasenius on Suomen eturivin IT-kouluttajia. Hän on auttanut ihmisiä hyödyntämään uusimpia tietotekniikan ratkaisuja jo 35 vuoden ajan. Reidarin monipuolinen tausta sekä yrittäjien että kansainvälisten suuryritysten parissa on antanut hänelle vahvaa liiketoiminnan osaamista, jonka ansiosta osallistujat saavat aina heitä parhaiten palvelevaa koulutusta.

Reidar avaa monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeän sujuvasti ja innostavasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hänen suosituimpia osaamisalueitaan tällä hetkellä ovat sosiaalisen median tehokas hyödyntäminen, digitaalinen markkinointi ja Googlen työkalut.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan. Ohjeet tallenteen katsomiseen sekä koulutuksen materiaali lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity