Etsi

Verkkoanalytiikan ja Google Analyticsin perusteet

Verkkoanalytiikan ja Google Analyticsin perusteet

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Ilman verkko-analytiikkaa verkkosivujen toimivuutta on mahdotonta mitata. Tämä koulutus auttaa pääsemään verkko-analytiikan käyttämisessä alkuun. Kurssilla saat ohjeet ilmaisen Google Analytics -ohjelman perusteiden käytöstä.

Koulutuksen sisältöä

  • Suunnitelman teko: mitä on tarpeen mitata
  • Kuinka hyödyntää Google Analyticsissä tapahtumaseurantaa ja suodattimia
  • Kuinka asettaa maaleja ja tavoitteita Google Analyticsissä
  • Käytännön vinkit oman Google Analytics -tilin käyttämiseen

Tämä erittäin käytännönläheinen koulutus soveltuu yrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat aloittaa verkkoanalytiikan hyödyntämisen ja joko ovat ottaneet tai aikovat ottaa käyttöön Google Analytics-verkkoanalytiikkapalvelun. Koulutus sopii aloittelijoille eikä sinulla tarvitse olla taustaa verkkoanalytiikan käytöstä, mutta perusymmärrys verkkosivujen toiminnasta on tarpeen. Koulutuksen avulla voit joko ottaa käyttöön Google Analyticsin sivustollasi tai opetella sen perusteita. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Jani Rikkola
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jani Rikkola on tradenomi, joka erikoistui opiskeluissaan digitaaliseen liiketoimintaan. Hän on diginatiivina kasvanut digitalisaation mukana ja haluaa valjastaa digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet voimavaroiksi. Jania kiehtoo asiakaspolun rakentaminen, mittaaminen ja datan hyödyntäminen. Hän kouluttaa digitaalista markkinointia ja mainontaa, verkkoanalytiikkaa sekä hakukoneoptimointia.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 6.11.2019. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi tilauksen jälkeen. Tallenteen kesto noin 75 min.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity