Etsi

Näin luot menestyvän verkkokaupan, joka toimii myös mobiilissa

Näin luot menestyvän verkkokaupan, joka toimii myös mobiilissa

Aika

22.11.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Tämä koulutus tarjoaa todellisen tietopaketin mobiilimarkkinointiin ja -verkkokauppaan. Yhä suurempi osa suomalaisista hakee tietoa ja myös ostaa mobiililaitteella. Jokaisen yrittäjän pitäisi pystyä varmistamaan oman yrityksensä näkyvyys sekä tarjoamaan palvelua verkossa. Kaupankäynnin edistäminen verkossa eli konversio-optimointi edellyttää tiettyjä toimenpiteitä. Tässä koulutuksessa käydään läpi tarvittavat toimet.

Koulutuksen sisältöä

  • Konversio-optimoinnin keskeiset elementit
  • Mikä on mobiilin rooli asiakkaan polussa
  • Miten rakentaa täydellinen (mobiili)sivusto ja sujuva käyttökokemus

Koulutuksesta saa eniten irti yrittäjä tai työntekijä, jonka yrityksellä on jo nettisivut käytössä ja jonka tavoitteena on kasvattaa verkkosivuston kauppaa, kerätä potentiaalisia asiakkaita tai kasvattaa lojaliteettia. Koulutus käy niin edistyneelle aloittelijalle kuin omaa ymmärrystään kasvattavalle. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Jani Rikkola
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jani Rikkola on tradenomi, joka erikoistui opiskeluissaan digitaaliseen liiketoimintaan. Hän on diginatiivina kasvanut digitalisaation mukana ja haluaa valjastaa digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet voimavaroiksi. Jania kiehtoo asiakaspolun rakentaminen, mittaaminen ja datan hyödyntäminen. Hän kouluttaa digitaalista markkinointia ja mainontaa, verkkoanalytiikkaa sekä hakukoneoptimointia.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan. Ohjeet tallenteen katsomiseen sekä koulutuksen materiaali lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity